Június 13-án lesz a WWDC

Az Apple kiküldte a meghívókat a World Wide Developer Congress (WWDC) fejlesztői konferenciára, ahol a vállalat az új termékek bejelentése mellett szólni szokott a különböző projektekről, a szoftverekről, a hardverektől, számítógépekről, valamint egyéb jövőbeli tervekről.


[+]

A WWDC középpontjában a Macbook család lehet, a hírek szerint ugyanis a cupertinóiak az eddig használt IPS és hagyományos TFT kijelzőket érintésérzékeny OLED panelekre cserélheti le. Minden bizonnyal az iOS 10 is nagy hangsúlyt kap, az OS X-et pedig nem kizárt, hogy MacOS-re nevezi át az Apple. A merészebb pletykák szerint akár az iPhone 7-ről is szót ejthet a cég, legalábbis a dupla kamerás megoldás valamilyen szinten szóba kerülhet majd.

Az Apple-nél állítólag a Music szolgáltatást is megreformálják, és természetesen a Watch okosórára történt fejlesztéseket is említhetik, és bár új modell nem várható, ideje lenne frissíteni a termékpalettát, mert már több mint egy éve piacra került az első generáció. A június 13-án tartandó eseményen persze minden kiderül, remélhetőleg innovatív ötletek is bemutatkoznak majd.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Előzmények

  • Apple iPhone SE - se vele, se nélküle

    Az almás vállalat egy rendkívül kompakt méretű készüléket dobott piacra. A külső már ismerős, a belső pedig bivalyerős, a kamera és az üzemidő is dicséretes. De vajon ez elég lesz a sikerhez?

  • Apple iPhone 6s - Nyomás utána!

    A cupertinóiak újdonsága külsőleg nem sokat változott elődjéhez képest, ám nyomásérzékeny kijelzőt, nagyobb felbontású kamerát és rendkívül erős hardvert kapott.

Hirdetés