K530i: a Sony Ericsson GPS-szel is erősít

A középkategória egyik ásza lehet a ma bemutatkozott Sony Ericsson K530i. A sajtófotókon fekete telefon csupán 14 mm vastag, amely ritka a japán-svéd gyártó kínálatában.


Egyelőre csak szemből

 

176x220 pixeles kijelzője nem emeli ki a mezőnyből, de nem is nevezhető különösebben gyengének, pláne, hogy TFT technológiával készül és 262 ezer színárnyalat megjelenítésére képes. Fontos megemlíteni, hogy ez a modell már a 3G telefonok szegmenségen versenyez, a kijelző felett látható is az előlapi optika.
További újdonság, hogy ez az első telefon a gyártó kínálatában, amely kommunikál a szintén új GPS vevővel (erről is ma rántotta le a leplet a cég), ezt közvetlenül a mobilhoz lehet csatlakoztatni, mivel konkrétan egy sztereó fülessel került egybeépítésre.


Nagy ötlet: fülessel kombinált külső GPS!

 

A K530i hátlapján 2 megapixeles kamera ücsörög, de az autofókusz hiányzik. A képeket vagy a belső, 16 megabájtos memóriába pakolhatja a felhasználó, vagy a MemoryStick Micro kártyára mentheti el őket. A multimédia zenei oldaláról FM-rádió, a Walkman mobilokból ismert TrackID, és természetesen teljeskörű zenelejátszó gondoskodik, amely sztereó Bluetooth átvitelt is támogat.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés