Kagylótelefont mutatott be az LG

Kedvező árú, belépőkategóriás specifikációval látták el a Folder 2-t, ami természetesen nem hajlítható kijelző, hanem egy hagyományos, flipes mobil.

Amilyen titokzatosan mutatta be az LG a Velvet-szériát, annyira egyszerűen és egyértelműen mutatta be legújabb kagylómobiljukat, a Folder 2-t. Nagy meglepetést persze nem is várhatunk, belépő árkategóriájú, Snapdragon 210 hardverrel és 1 GB RAM-mal szerelt mobilról beszélünk, ami 2,8"-es QVGA kijelzőt kapott belülre és 0,9"-es, monokróm értesítési megjelenítőt kívülre. A belső tárolója 8 GB-os, a hátlapi kamerája pedig mindösszes 2 megapixeles.


[+]

A cég a könnyű kezelhetőségre fektette a hangsúlyt, van benne SOS gomb, illetve egyéb gyorsindító funkciók, a mobil egyébként képes a helymegosztásra is, emellett 4G-s, és természetesen benne van a Wi-Fi és a Bluetooth is.


[+]

A beépített akkumulátor 1470 mAh-s, a mobil pedig 107,9 x 55 x 18 milliméteres dimenziókkal bír becsukva. Platinum szürke és fehér színekben válik elérhetővé, elsőként természetesen Koreában, állítólag igen kedvező áron.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés