Kamerát is érintő frissítés jött az S20-akra

Esti portré, széleslátós éjszakai mód, új effektek és Pro mód a széleslátóhoz is: komoly fejlesztés érkezik az előző Galaxy S-trióra.

A márciusi biztonsági frissítés már egy hete elindult a Samsung Galaxy S20-trióra, de a gyártó tartogatott egy újabb frissítést is a felhasználóknak: a G98xxXXU7DUC7 verziószám alatt futó, 500 MB-ot nyomó frissítés komoly kamerás újdonságokat hoz az utód S21-családtól.

Háttal az S20 Ultra
Háttal az S20 Ultra, szemből pedig az S20 és az S20+ [+]

A GizChina információi szerint a rendezői mód nem jött át (valószínűleg ISP-s, tehát hardverre visszavezethető korlátja lett volna), van viszont portréforózás esti körülmények között, három új portréeffekt (backdrop, high-key mono és low-key mono), éjszakai mód a nagylátóval, és szabad expozíció-állítás éjszaka, továbbá a Pro módban használható, szabadabban paraméterezhető ultraszéles fotózás. A Galaxy S20, S20+ és S20 Ultra tulajdonosok tehát mostantól figyeljék a frissítést jelző ablakot, de persze érdemes Wi-Fi kapcsolatra lépni, ha nem korlátlan a mobilinternetünk.

Előzmények

  • Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite

    A Samsung legolcsóbb S20 szériás modellje azért annyira nem szerény, mint amennyivel kedvezőbb árcédulát mellékelt a gyártó.

Hirdetés