Ha így néz ki a Xiaomi Mi Note 2, akkor megérte rá várni

Amikor azt hinnénk, hogy a sokat említett Xiaomi phablet nem rejt több újdonságot a bemutató előtt, akkor megjelenik két felettébb érdekes kép.

A Xiaomi Mi Note 2-re nagyon régóta várunk, és elég sok előzetes érkezett már róla, mindig találkozunk újabb és újabb képekkel, a végére azonban csak egy maradhat, és ha a lenti két képen szereplő mobil lesz az, akkor biztosan felrázza az állóvizet a csúcsphablet. Az 5,7 hüvelykesnek mondott kijelző ugyanis állítólag keret nélküli megoldással, látható hangszóró nélkül kerül forgalomba, ahogy azt a Sharp Aquos Crystal-eszközöknél láthattuk, de akár említhetjük a közelmúltban felbukkant Corner R-t is, ami a 2016-os Ceatech rendezvényen hívta fel magára a figyelmet.

Nem vadonatúj a technológia, de biztosan nagyot ütne vele a Xiaomi Nem vadonatúj a technológia, de biztosan nagyot ütne vele a Xiaomi
Nem vadonatúj a technológia, de biztosan nagyot ütne vele a Xiaomi [+]

A specifikációról nem tudtunk meg új információkat, továbbra is reálisnak tűnik két változat: az olcsóbbik Full HD felbontással, 4 gigabájt RAM-mal és 64 gigabájtos tárolóval, a drágábbik pedig QHD kijelzővel, 6 gigabájt RAM-mal és 128 vagy 256 gigabájtos tárolóval csábítja a vásárlókat, míg mindkettőnél Snapdragon 821 lapkára, 16 megapixeles, dupla hátlapi kamerarendszerre, 4000 mAh kapacitású akkumulátorra és roppant vékony (állítólag 6,5 milliméteres) kialakításra számíthatunk. A bemutató napja most már fix, október 25-én érkezik a nagy bejelentés.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés