Képek és teljes specifikáció a rejtélyes Huaweiről

Nemrég egy ránézésre középkategóriás Huawei bukkant fel a TENAA adatbázisában, mindenféle technikai adat és leírás nélkül. A FIG-AL00 megnevezésű modellről specifikáció hiányában is nyilvánvaló volt, hogy 18:9-es képarányú panelt kap, illetve dupla hátlapi kamerarendszert. Ezt most a kínai Hírközlési Hatóság is jegyezte. A FullView IPS kijelző 2:1 képarányú, 5,65 hüvelykes FHD+ felbontással, a hátlapra pedig egy f/2,2 apertúrájú, 13 megapixeles és egy 2 megapixeles szenzor kerül, amely a portré módú képek elkészítésében segédkezik. Szelfizni egy szimpla 8 megapixelessel lehet.

Több forrás is úgy tudja, ez a Huawei enjoy 7s.
Több forrás is úgy tudja, ez a Huawei enjoy 7s.

150,1 x 72,05 x 7,45 milliméteres és 143 grammos fém burkolat Kirin 659-es szettet rejt nyolc, maximum 2,36 GHz-es Cortex-A53-as maggal, 4 GB opreatív memóriával és 64 GB bővíthető belső tárhellyel. Az Android Oreóra épülő EMUI 8.0-s rendszert egy 2900 mAh-s telep tartja életben. Az arany, fekete vagy kék készülék feltehetően a Huawei enjoy 7s névre hallgat majd, meg valószínűleg pár másikra, lokalizációtól függően. A galériában található valódi fotók eredete és az azt közlő egyik forrás hitelessége kérdéses, így érdemes kellő távolságtartással kezelni, a TENAA viszont ritkán téved nagyot.

Előzmények

  • Rejtélyes Huawei bukkant fel

    Dupla kamerás, alternatív képarányú Huaweit regisztrált a kínai Hírközlési Hatóság.

  • Bemutatkozott a Huawei Enjoy 7 Plus

    Értelemszerűen nem az év legjobban várt mobiljáról beszélünk, de az erős akkumulátor, a nagy kijelző, a takarékos hardver és a kedvező ár kombinációja hálás lehet.

Hirdetés