Képeken a beszédhangszóró nélküli Note 10+

Az S Pennel érkező Galaxy csúcsmodellről most azt hallani, hogy nem is Pro, hanem Plus utótaggal jön, és nem lesz rajta hagyományos beszédhangszóró.

Egyre valószínűbb, hogy így fog kinézni a Samsung Galaxy Note10 Pro (balra) és a Note10 (jobbra):

Az OnLeaks renderképe állítólag közel áll a valósághoz. Balra a Note10+/Pro, jobbra a sima Note10
Az OnLeaks renderképe állítólag közel áll a valósághoz. Balra a Note10+/Pro, jobbra a sima Note10

Közeleg ugyanis az augusztus 7-ei bemutató, és már nem nagyon variálhatnak a gyártósorokon, az előtesztelés is javában folyik a háttérben, így nem meglepő, hogy felbukkantak az első kémfotók, a fenti dizájnt aláhúzva. Persze a Samsung nem fogja megerősíteni, hogy valóban így fog kinézni a Note10 Pro variációja, amit az egyik kép szerint nem is így, hanem Note10+-nak fognak hívni.

(forrás: TechTalkTV) [+]

A kameraluk láthatóan középen fog kikötni, egy elemmel az S10+ dupla vájatával szemben, és a további képernyődominancia érdekében Sound on Display technológia válthatja a hagyományos beszédhangszórót, azaz maga a kijelző továbbíthatja a mögötte előállított hangot, mint mondjuk a P30 Pro esetében.

Azóta történt

  • 600 dollárt ér egy Note9

    Amennyiben Note10-re cseréli a tulaj. Az Egyesült Államokban az S10 szériáért is ennyit kínál a Samsung, ha Note10-re váltunk.

Előzmények

  • Már megint ruhát cserélt a Note10

    Úgy változik a Galaxy Note10 felhasználói dizájnja, mint Rorschach maszkja Az őrzőkben. Most épp szögletesebb stylusos mobilt várnak.

  • Hatalmas telepet kaphat a Note10 Pro

    A Samsung nyár végére várt, S Pennel szerelt csúcskészüléke várhatóan üzemidőben sem lesz gyenge.

Hirdetés