Képeken a Huawei Nova 10 Pro

Ha igazak a pletykák, júliusban mutatja be Kínában a Huawei a Nova 10-es szériát, a Pro változatról fotók és renderek is napvilágot láttak.

Előbbre hozhatja a premiert idén a Huawei. Tavaly ősszel mutatkozott be a Nova 9, idén a Nova 10 hamarabb startolhat, állítólag már júliusban megtartja a vállalat a hazai premiert. A készülékről a Weibón keresztül fotók is nyilvánosságra kerültek, ezek egyikén látszik a hátlapi kamerarendszer. A három kamera közül a széles látószögű 50 megapixeles, RYYB szenzort használ majd, az ultraszéles vélhetően 12 megapixeles, a harmadik kamera pedig vagy makró vagy mélységérzékelő 2 és 5 megapixel körüli felbontással.

A Nova 10 Pro hátlapja.
A Nova 10 Pro hátlapja. (forrás: Weibo)

A dizájn tekintetében nincs sok változás, alul a Nova terméknév és a márkanév látható, a hátlap műanyagból van. A Pro változat biztosan marad a széleken lekerekített kijelzőnél, előlapján pedig két kamerából álló, hosszúkás bevágás látható, amiben 50 megapixeles előlapi kamera kap helyet. A Nova 10 Pro a lencsevégre kapott promóciós plakát alapján 100 wattos gyorstöltésre is képes lesz majd.

Reklám, mely a még be nem mutatott Nova 10 Prót hirdeti.
Reklám, mely a még be nem mutatott Nova 10 Prót hirdeti. (forrás: Weibo) [+]

Az OnLeaks rendereket is közölt a mobilokról, illetve pár információt a méreteikről: 6,7 hüvelyk átlójú kijelző és 164,3 x 73,6 x 8,1 milliméteres ház jellemzi majd a Nova 10 Pro mobilokat.

Renderek a Nova 10 Pro mobilról ezüst és fekete színekben.Renderek a Nova 10 Pro mobilról ezüst és fekete színekben.Renderek a Nova 10 Pro mobilról ezüst és fekete színekben.Renderek a Nova 10 Pro mobilról ezüst és fekete színekben. Renderek a Nova 10 Pro mobilról ezüst és fekete színekben. (forrás: OnLeaks) [+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés