Képeken a Note 5 és csomagolása

Ha olvasóink kezdenek besokallni a Note 5 és S6 edge+ anyagok tengerétől, akkor jó hírrel szolgálunk: azok csütörtökön minden bizonnyal bemutatkoznak, hiszen aznap tartja idei második nagy Galaxy Unpacked eseményét a Samsung. A helyszín ezúttal Berlin helyett New York, az időpont pedig augusztus 13, magyar idő szerint 17 óra.

A Note 5 az S6 fém/üveg konstrukcióját idézi, bár hátlapja íveltebb A Note 5 az S6 fém/üveg konstrukcióját idézi, bár hátlapja íveltebb
A Note 5 az S6 fém/üveg konstrukcióját idézi meg, bár hátlapja íveltebb [+]

A következő Note csúcskészülék már korábban megmutatta magát kémfotókon és renderképeken, most viszont egy üzletben sikerült lencsevégre kapni csomagolásával együtt, így már igen komoly valószínűséggel lehet azt állítani, hogy valóban a bejelentés előtt álló phbalet látható a képeken, nem egy ügyes hamisítvány.

Az S-Pen visszatér, de vajon hova tűnt az infra? Az S-Pen visszatér, de vajon hova tűnt az infra?
Az S-Pen visszatér, de vajon hova tűnt az infra? [+]

A Note 5 a Galaxy S6-hoz hasonlóan fémkeretet és elöl-hátul üvegborítást kap azzal a különbséggel, hogy ezúttal a hátlapi üveg a széleknél lekerekítettebb, hogy a szélesebb eszköz fogása kényelmesebb legyen. A kamera ezúttal csak kicsit türemkedik ki.

Ilyen lesz a Galaxy Note 5 doboza, amely számos specifikációt megerősít Ilyen lesz a Galaxy Note 5 doboza, amely számos specifikációt megerősít
Ilyen lesz a Galaxy Note 5 doboza, amely számos specifikációt megerősít [+]

Note 5 doboza is megmutatta magát, arról pedig leolvasható a 64 bites, nyolcmagos SoC (valószínűleg az Exynos 7420), a 4 gigabájt RAM, a 32 gigabájtos belső tároló, az 5,7 hüvelykes QHD megjelenítő és a 16, illetve 5 megapixeles kamera. A microSD kártyafoglalatot nem említi meg a rövid specifikáció, a képeket készítő illető szerint azért, mert ezúttal tényleg kimaradt.

Az S6 edge+ is lencsevégre került, és ezúttal sem látni infrát a készülék tetején Az S6 edge+ is lencsevégre került, és ezúttal sem látni infrát a készülék tetején
Az S6 edge+ is lencsevégre került, és ezúttal sem látni infrát a készülék tetején [+]

Az S6 edge+-t is sikerült lencsevégre kapni, ami tényleg úgy néz ki, mint egy méretesebb S6 edge. Ennek megfelelően nem a hátlap, hanem az előlap a lekerekített, bár valamennyire mindkét oldal ívelt. Az edge széria különlegessége ugyebár az, hogy nem csak a védőüveg, hanem a megjelenítő is lehajlik az eszköz szélei felé. Az S6 edge 5,5 hüvelykes fivére is Exynos 7420-as SoC-vel és 32 gigabájtos kezdő tárhellyel érkezhet, és alighanem az ujjlenyomat-olvasóról sem kell lemondani, viszont az infra ezúttal is kérdéses. Az S6 edge+-hoz  kapcsolódó információ (ezúttal a SamMobile-tól): a készülékhez korábban kiszivárgott fizikai billentyűzetes tok állítólag valóban érkezik, és 60 euróba fog kerülni.

Hirdetés