Képeken a Realme GT Neo5 Lite változata

Vagyis a Realme GT3 Lite változata.

Egyelőre a Realme GT Neo5 (vagyis a Realme GT3) a leggyorsabb töltést kínáló, piacon kapható okostelefon. A 2023-as versenyt jelenleg a 240 wattos SuperVOOC töltéstechnológiával együtt vezeti a GT Neo5 és a GT3, hisz utóbbi csupán nevében különbözik. A Lite változat spórolhat a töltési sebességgel, állítólag “csak” 100 wattos teljesítménnyel lehet majd az 5500 mAh-s telepét energiával ellátni. Az ugyanakkor jó hír lehet a potenciális vásárlóknak, hogy nagyobb akku kerül a mobilba, mint a normál GT Neo5-be és GT3-ba.

A TEENA-nál történt hatósági viziten készült fotók a Lite mobilról.
A TEENA-nál történt hatósági viziten készült fotók a Lite mobilról. (forrás: Digital Chat Station) [+]

A spórolás folytatódik a hátlapon, egyrészt a kamerák mellől lekerül a LED-fény, másrészt az 50 MP-es Sony szenzort a főkamerában egy 64 MP-es OmniVision szenzor váltja. Mellé egy 8 MP-es ultraszéles és egy 2 MP-es segédszenzor kerülhet. A hátlap alatt is lesz változás, a Qualcomm középkategóriába szánt Snapdragon 7+ Gen 1 lapkája kerülhet a Lite változatba, míg a felsőkategóriás modell a 8+ Gen 1-et használja.


A fotón a Realme GT3 240W látható. [+]

Kijelzőn ugyanakkor nem valószínű, hogy spórol a Lite. Az AMOLED panel marad a GT Neo5-ből (és GT3-ból), így a 6,74”-es mérete, a 144 Hz-es frissítése és 1240 x 2772 pixeles felbontása, valamint a kijelzőbe integrált ujjlenyomat-leolvasó is. A célpiac vélhetően India és a távol-kelet, arra utaló jel egyelőre nincsen, hogy nyugaton is megjelenne a készülék.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés