Kerámiahátlappal érkezik a OnePlus 5?

Ha úgy vesszük, a OnePlus 3T a fiatal kínai gyártó negyedik számú csúcskészüléke, persze felfogható a harmadik ráncfelvarrt változatának is. Akárhogy is nézzük, a termékelnevezéskor a OnePlus igyekezett a 4-es számot elkerülni, és kínai források szerint a jövőben is így tesz: a néhány ázsiai országok elterjedt tetrafóbia miatt OnePlus 5 néven érkezik a 2017-es csúcsmodell. A Wikipedia szerint a kínai négy és halál szavak kiejtése kantoniban és mandarinban is nagyon közel állnak egymáshoz. Érdekesebb persze egy technológiai portálon mindaz a pletyka, ami magához a készülékhez kapcsolódik, és a PhoneRadar úgy tudja, a széria marad az 5,5 hüvelykes képátlónál és az Optic AMOLED technológiánál, bár a felbontás esetleges növekedéséről nem jutott a portál információhoz.

Ikrek
A harmadik OnePlus generáció fémházba bújt, az összeszerelés pedig kifogástalan lett. Mégis a kerámiáé lehet a jövő [+]

A hátlapi borítás bevonatáról annál inkább: a Xiaomi Mi Mix után a OnePlus 5-öt is roppant karcálló kerámiaréteg boríthatja, bár azt meg kell jegyezni, hogy ugyanez sokkal érzékenyebb a leejtés következtében előforduló sérülésekre, törésekre. A PhoneRadar forrásai szerint ráadásul pont az a cég került szóba a OnePlus 5 kapcsán, amelyik a Xiaominak is beszállítója a kerámiaborítás esetében. A publikáció szerint az anyag sokkal alkalmasabb a közelgő 5G szabványú, zavartalan adatátvitelre a komolyabb árnyékolást jelentő fémházas megoldásoknál. A kerámiaborítás persze nem új a OnePlusnak sem: olvasóink emlékezhetnek, hogy a OnePlus X-nek volt egy ilyen burkolatú variánsa is, némi felárral az alapmodellhez képest.

Azóta történt

Előzmények

  • Frissítve! Leesett, szétszedték és még Jerry is nekiment a légies Xiaomi Mi Mixnek

    Jerry tényleg összekaristol mindent, már a különleges, limitált elérhetőségű Xiaomi Mi Mix-et is megbecstelenítette. El tudjuk képzelni, hogy néhányan megkönnyezték. Pedig nem kell félteni.

  • Okostelefonos kamerateszt (2016)

    Kilenc mobil száll versenybe a legjobb okostelefonos kamera címéért. Vajon a nagy nevek szoros csatáját hozza az összecsapás, vagy fű alatt kúszik be a győztes?

  • OnePlus 3 - Szentháromság

    Parádés összeszerelés, 6 gigabájt RAM-mal büszkélkedő felszereltség és letisztult, fürge szoftverfelület: a OnePlus az okostelefonok három alappillérét hibátlanul hozza, nem egy rivális árának a feléért.

Hirdetés