Két és fél órás eltéréssel érkezhet a HTC One M9 és a Samsung Galaxy S6

Egyre kevesebb fehér folt maradt a tajvani HTC és a dél-koreai Samsung legújabb csúcskészüléke vagy csúcskészülékei kapcsán, hiszen már rengeteg találgatás, kéminformáció és ügyes előzetes napvilágot látott. A bemutatás helyszíne és időpontja például már biztos, csak éppen még nem lett megnevezve hivatalosan az egyik 2015-ös csúcskészülék sem, hiszen pont arra lettek kitalálva az MWC-s showk.

Március 1-jén, a 2015-ös MWC-n mutatkozhat be a HTC One M9

A HTC március 1-én, magyar és spanyol idő szerint délután négy órakor kezdi saját eseményét a barcelonai Mobile World Congressen, ahol elég valószínű, hogy a One M8 folytatása, a One M9 vagyis a HTC Hima lesz a főszereplő, kémhírek szerint nagy felbontású hátlapi kamerával, 4 gigabájt RAM-mal, Android 5.0-ás rendszerverzióval és Snapdragon 810-es rendszerchippel. Újabban olyan híreket is hallani lehet, hogy egy QHD-s Desire phablet is bemutatkozhat - az A55 kódjelű, 5,5 hüvelykes jövevény MT6795-ös, nyolcmagos SoC-t kaphat 3 gigabájt RAM kíséretében.

Alighogy végzett a publikum a HTC új termékeinek megismerésével, máris egy rivális felé fordulhat a figyelem: fél hétkor ugyanis a Samsung eseménye következik, ahol állítólag a Galaxy S6-ról hullik le a lepel 14 nanométeres Exynos rendszerchippel, QHD megjelenítővel és fémházas, oldalt lekerekített kivitellel. Az S6 mellett kémhírek szerint érkezhet a két oldalára lehajló kijelzős S6 Edge vagy csak Galaxy S Edge hasonlóan ütős hardverrel megtámogatva. Az MWC-n a két említett gyártó riválisai közül a legtöbben tiszteletüket teszik, éppen ezért látogat el a Mobilarena népes stábja is a barcelonai eseményre, személyes részvétellel és változatos anyagokkal beszámolva a látottakról.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés