Két hét múlva itt az U11 Plus

Gyorsan fel felpörögtek az események a HTC körül. Előbb jött a Google-lel köttetett megegyezés, amivel munkaállományának egy részét elvesztette és technológiáit, szabadalmait licencfeltételek mellett elérhetővé tette. Befutott aztán a Google Pixel 2, aminek a gyártásáért a tajvaniak felelnek, majd hamar elkezdtek pletykálni az U11 csúcstelefon méretesebb fivérének érkezéséről, mintegy bizonyítva: a tajvaniak mobilos divíziója él és virul. A pletyka pedig lassan átmehet hivatalos megerősítésbe: az alábbi poszter igen erősen céloz az U széria bővítésére.

A hírek és (mozgó)képanyagok szerint az U11 Plus egy 6"-es, 158,2 x 74,6 x 9,1 milliméteres, 18:9-es képátlóval megáldott phablet lesz, ami alapból Android 8.0 Oreóval érkezik, megtartva persze a Sense felületet és alighanem az oldalsó nyomásfunkciókat. A Snapdragon 835 is esélyesnek tűnik, 4/6 GB RAM és 64/128 GB-os tároló kíséretében, a hardver és a QHD felbontású panel energiaellátásáért pedig 4000 mAh-s akkumulátor felelhet ugyanazon a Type-C USB porton, ahova a fülest kell dugni. Ennyire persze nem szaladt a HTC előre, ők csak egy U-val és egy dátummal borzolják a kedélyeket: bemutató november 2-án. Úúú!

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Előzmények

  • Hamarosan befut a kávamentes U11 Plus?

    Francia sajtóértesülések szerint a JDI gyárthatja a megnövekedett kijelzős U11 változat 18:9-es paneljét.

  • Még idén Oreóra vált a HTC U11

    Több modellre is bejelentették a tajvaniak a kekszes Android érkezését.

  • HTC U11 - újra a szorítóban

    Megrázta magát a HTC, fennállásuk 20. évfordulójára egy ütős csúcsmobilt raktak össze, amely tud újat is mutatni, de nem ezért lehet szeretni.

  • HTC 10 - tízpróba

    A tajvani gyártó leváltotta a One-szériát, és áprilisban bemutatta legújabb csúcsmodelljét, ami továbbfejlesztett UltraPixel kamerát, BoomSound hangszórópárt és felső kategóriás hardvert kapott.

Hirdetés