Két hét üzemidőt ígér a Honor Watch Magic 2

Két méretben és kivitelben mutatkozott be a Honor új okosórája.

A várakozásoknak megfelelően két méretben és stílusban mutatkozott be a 361L rozsdamentes acélból készült modell 46 és 42 milliméteres tokozással. Mindkét eszköz 326 ppi pixelsűrűségű AMOLED kijelzőt kapott, ami a 46 milliméteres, tachymeterrel díszített modell esetében 1,4 hüvelykes, 454 x 454 pixel felbontású megjelenítőt jelent, míg a kisebb 1,2 hüvelyken 390 x 390 pixellel dolgozik.


[+]

Mindkét méret elérhető fekete színben, a kisebb viszont ezüst helyett sakura (cseresznyevirág) arany árnyalatban nyilvánvalóan a hölgyeket célozza. Az 5 atmoszféra nyomástűrés mellé SWOLF számmal kiegészített úszáskövetés is jár az egyébként 15 különböző aktivitási forma automatikus felismerése mellett. Kültéri mozgásformák esetében ezt GPS és GLONASS kapcsolat is segíti.

[+]

Az értesítések megjelenítésén és a híváskezelés mellett figyel a stressz-szintre, az alváskövető algoritmus pedig hat különböző rendellenességet tud megállapítani. Hangszóró ugyan nincs, a Bluetooth viszont 150 méteres hatótávot ígér. Az akkumulátor méretét egyelőre nem részletezték, de elvileg 14 napot bírnak a kütyük 90 perc GPS követéssel, 30 perc telefonbeszélgetéssel Buetoothon és 30 perc zenelejátszással.

[+]

A két hét egyébként a 46 milliméteres modellre vonatkozik, a kisebb egy hétig tudja mindezt produkálni. A készülékek a Berlinben bemutatott Kirin A1-es szettel érkeznek, ami ugye 5.1-es Bluetootht jelent, a felhasználó rendelkezésére pedig 2 GB szabad tárhely áll. A maradék 2-t a rendszer foglalja.

A Watch Magic 2 december 12-től lesz elérhető nemzetközi forgalmazásban 42 milliméteres méretben 180 eurótól (körülbelül 60 ezer forint), 46 milliméteres változatban pedig 190 eurótól (63 ezer forint). A fekete modellek mindkét méretben olcsóbbak, mint a barna bőrszíjas ezüst tokozású és a milánói szíjas arany változat.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés