Két Honor biztosan Oreóra frissül

Elstartolt az Android 8.0 Oreo, úgyhogy most már a kekszes főverzió számít a legfrissebbnek, és jó látni, hogy több gyártó is jelezte, mely készülékükre érkezik meg biztosan. A Huawei kötelékébe tartozó Honor brand most a soros, hogy két phabletje esetében megerősítést nyerjen a frissítés ténye: egy közösségi találkozón elhangzott, hogy a Honor 8 Pro és a Honor 6X biztosan Android O-ra frissül.

A csomagolás VR-szetté alakítható
A Honor 8 Pro a VR-szemüveggé alakítható csomagolással [+]

Mindezt egy a találkozón jelen lévő, XDA Developers fórumtag közölte, hozzátéve, hogy a Honor decemberre tervezi a 8 Pro és januárra a 6X oreós szoftvercsomagjának közzétételét. Ami a Huawei-t illeti, a október 16-án érkező Mate 10 család várhatóan már 8-as Androiddal és 6-os EMUI felülettel mutatkozik be. A többi készülék frissítéséről egyelőre nem rendelkezünk információval.

Előzmények

  • IFA 2017: 10 nm-es alapokon érkezik a Kirin 970

    A legújabb Huawei HiSilicon chipset a mesterséges intelligenciát helyezi előtérbe, de grafikus és adatátviteli oldalról is komoly előrelépést ígér. A Mate 10 használja majd először.

  • Honor 9 - fény-másolat

    A Honor 9 tulajdonképpen egy Huawei P10, csak csillogós felülettel és alacsonyabb árcédulával. Generációsan ugyanakkor idén kevés dolog változott. Marad vajon az ár/érték trófea is?

  • Honor 8 Pro - déjà vu

    A sokadik Kirin 960-as phabletet teszteljük, ám mind közül a legolcsóbbat. A 6/64 GB-os RAM/tárhely kombináció önmagában előnyös, a QHD kijelző és a mellékelt VR-megoldás pedig kellemes extra.

  • Honor 6X - tripla dupla

    Három kamera, két SIM és egy roppant takarékos SoC biztosít a felső-középkategóriás phabletnek remek alapokat, amire a Honor 6X fémházzal, bőséges memóriával és tárhellyel, valamint méretes teleppel és barátságos kezelülfelettel építkezik.

Hirdetés