Két új Redmi fülhallgató is érkezett

A Redmi Buds 4 és a Redmi Buds 4 Pro a Xiaomi legújabb TWS fülhallgatói.

Kínában a Redmi Note 11T és a Mi Band 7 bemutatása mellett két új Redmi kiegészítőről is lerántotta a leplet a Xiaomi. Mindkettő TWS fülhallgató, az egyik a Redmi Buds 4, a másik a Redmi Buds 4 Pro. Jó hír, hogy mindkét modell IP54-es minősítést kapott és rendelkezik valamilyen zajtompító rendszerrel.

A Pro változat száras kialakítású.A Pro változat száras kialakítású. A Pro változat száras kialakítású. [+]

A Redmi Buds 4 az olcsóbb és az egyszerűbb modell. A fülhallgatók a BES2500IH chip köré épülnek, a hangokat 10 milliméteres meghajtók szólaltatják meg, két mikrofonnal vannak felszerelve és a gyártó állítása szerint az aktív zajkioltásuk 35 decibelnyi hangot képes megállítani. A hívások közben mesterséges intelligencia segíti a háttérzajok kiszűrését. A kapcsolatot Bluetooth 5.2-n keresztül tartják, SBC és AAC kodeken kommunikálnak, az aptX-et nem támogatják. A gyártó négy órányi folyamatos zenelejátszást ígér bekapcsolt ANC mellett és összesen 20 órányi üzemidőt a hordozó tokkal együtt. Öt perc a tokban egy órányi energiával látja el a füleseket.

A sima Buds 4 úgy néz ki, mint a Buds 3 Pro, csak a színe más.
A sima Buds 4 úgy néz ki, mint a Buds 3 Pro, csak a színe más.

A Redmi Buds 4 Pro a 1565AM lapka köré épül, ez már lehetővé teszi a Bluetooth 5.3-as, állítólag 59 milliszekundumos válaszidőt biztosító kommunikációt és az erősebb zajszűrést. A gyártó szerint 43 dB az aktív kioltás. Az SBC és az AAC kodek mellé betársul az LC3 támogatása is, aptX itt sincsen. A hangokat egy 10 milliméteres meghajtó és egy 6 milliméteres magashangszóró adja. Az akkumulátoros üzemidőt a gyártó öt órára ígéri bekapcsolt ANC-vel, kilenc óra ANC nélkül, a tok háromszor képes feltölteni teljesen a füleseket.

A Redmi Buds 4 Pro és Buds 4 specifikációi.A Redmi Buds 4 Pro és Buds 4 specifikációi. A Redmi Buds 4 Pro és Buds 4 specifikációi. (forrás: GSMArena) [+]

Május 31-től szállítja a gyártó a megrendeléseket Kínában, a nemzetközi start még idén, valamikor később lehet. A Redmi Buds 4 fehér és kék színben, a Redmi Buds 3 Próhoz hasonló dizájnnal érkezik 199 jüanos (kb. 11 ezer forintos) áron, míg a Redmi Buds 4 Pro fekete és fehér színekben lesz kapható, a kínai ár pedig 20 ezer forintnak megfelelő 369 jüan.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Redmi

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés