Két Vivo mutogatja magát idő előtt

Az X60 és az X60 Pro Android 11-en alapuló OriginOS felülettel várható.

Felpörögtek az események a BBK Electronics kötelékébe tartozó Vivo körül: pár hete jelentette be a márka, hogy komolyabb európai jelenlétre készül, aztán jött a hír a saját androidos felületről, amely OriginOS néven fut. A GSM Arena szerint az Android 11-es alapokon debütáló rendszerköntös egy hét múlva, november 18-én startol el, méghozzá az X60 készülékcsaláddal.

A Vivo X60 Pro
A Vivo X60 Pro (forrás: GSM Arena)

A publikáció három taggal számol, melyből az X60 Pro lehet a legütőképesebb Snapdragon 875-tel, viszont jövő hétig a Qualcomm lapka biztosan nem mutatkozik be, úgyhogy vagy a hardverinfó, vagy a startdátum kétséges. A fenti képen elvileg a Pro modell látszik, oldalra kanyarodó OLED képernyővel és az OriginOS logójával.

A Vivo X60 és X60 Pro
A Vivo X60 és X60 Pro (forrás: GSM Arena) [+]

A Vivo X60 lapos képernyőt viselhet, ugyancsak középre tájolt szelfilyukkal és a vadi új Samsung Exynos 1080 SoC hajthatja meg. Végezetül némi kéminformációval, de képinformáció nélkül beszélhetünk az X60s-ről: a legszerényebb Vivo újdonságot a GSM Arena Snapdragon 765G SoC-vel várja. Ez azt is jelenti, hogy az összes új Vivo telefon 5G képes lesz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Vivo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés