Kétéves OnePlus mobilok váltanak friss Androidra

A 8-as széria mellett a 9RT is naprakész csomagot kap, megjegyzésekkel.

Gyakran csúszik hiba a gépezetbe, mindazonáltal a OnePlus a szorgosabb gyártók közé tartozik, ha generációs Android frissítésekről van szó, a 9-es széria pedig már túl is van az 12 főverzió és OxygenOS közzétételén.


[+]

Most négy másik modell csatlakozik a listához, annyi megjegyzéssel, hogy a pakkot első körben a nyílt béta programban résztvevők telepíthetik, és ha minden rendben van a kóddal, jöhet a közzététel mindenki másnak. A nevezett kvartett a OnePlus 8-at, a OnePlus 8 Prót, a OnePlus 8T-t és a OnePlus 9RT-t foglalja magába.

Azóta történt

Előzmények

  • Bemutatkozott a OnePlus 9RT

    Főként a játékosoknak szól, de nem csak nekik lehet izgalmas a gyártó új, de nem elérhetetlen árú, csúcshardverrel szerelt mobilja.

  • OnePlus 8T – fazonigazítás

    A OnePlus 8T az alapmodell bővített funkcionalitású kiadása, ahogy mindig. Jobb (és sík) kijelző, gyorsabb töltés, gyorsabb belső tárhely, Android 11, de a teljesen használhatatlan makró kamera most komolyan, minek?

  • OnePlus 8 - újrahasznosítva

    Az 5G modem és az új hardver üdvözölendő, ám amíg a 8 Pro szintet ugrik felfele, a sima főként tavalyi receptből dolgozik.

Hirdetés