Kétféle rendszerchippel jöhet az M6 Note

A Meizu M-széria most már régóta képvisel minőséget az olcsóbb okostelefonok között, sokszor fém anyaghasználat és B20 egészíti a funkciók listáját, az ár/érték arány pedig a kijelzőt, a kamerát és a hardvert tekintve példás szokott lenni. Túlságosan nagy forradalmat egyik sem csinált innovációk terén, jó eséllyel nem lesz kerek másodlagos kijelző, vagy hasonló lélegzetvételű újítás, cserébe kapunk egy megbízható, jó minőségű phabletet 5,5 hüvelykes 1080p kijelzővel, Android Nougattal és 4000 mAh kapacitású akkumulátorral.

Két chip, három variáns
Két chip, három variáns [+]

Ami eddig nem volt biztos, az a hardver: korábban MediaTek Helio P25-öt emlegettek, ám ez csak részben igaz. A 3/32 GB-os kínai alapmodell biztosan ezt a hardvert kapja, de jönnek a Snapdragon 625-ös változatok is, 3/32, illetve 4/64-es tárolópárossal. A bemutató augusztus 23-án, azaz holnap kerül megrendezésre.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Azóta történt

  • Bemutatkozott a Meizu M6 Note

    A nap második legérdekesebb Note-bejelentése: a Meizu leplezte le kedvező árú phabletjét, ami egyben a gyártó első Qualcomm-alapú kütyüje.

Előzmények

  • 23-án mutatkozik be a Meizu m6 note

    Most nem került Nokia a meghívóba, a pletykák viszont ígéretes készüléket vetítenek előre dupla hátlapi kamerával, ám másodlagos kijelző nélkül.

Hirdetés