Kettő és fél új Toshiba telefon jön Európába

A Toshiba standján nem volt nagy nyüzsgés, pedig a gyártó az európai piacra szánja azt a három - igen hasonló - telefonját is, amelyek a középkategóriában szállnak ringbe. A formatervezők elég jellegtelen külsőt rajzoltak a TS sorozatnak, pedig ha jó áron lesz, akkor a Toshiba tarolhat.


TS608

 

A legegyeszerűbb telefon a TS605, amely egy hagyományos kialakítású mobil 176x220 pixeles kijelzővel, 1,3 megapixeles kamerával, microSD bővíthetőséggel, 1.2-es Bluetooth kapcsolattal és GPRS kompatibilitással. A TS608 csont ugyanez, de csak kétsávos és picit nagyobb a belső memóriája, illetve a készülék tetejére kerültek MP3 lejátszót vezérlő gombok.


TS605

 

Ami érdekesebb lehet, azt TS705 néven találhatjuk meg, ez a készülék ugyanis látszólag semmi extrát nem nyújt, de már 3G hálózatokon is üzemel. A meglepetést kamera jelenti, ugyanis nincs előlapi optika, hanem az a trükk, hogy a hátlapról oldalra pattan a kamera modulja, majd ez egy mozdulattal megfordítható. Minden másban a TS705 ugyanazt tudja mint kettő (vagy másfél?) kisebb testvére.


Sajtófotó (TS705 & TS608)

 

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés