Kevés titok övezi már a Oppo U3-at

Az Oppónál elég lázas ütemben folyik a munka, alighogy bejelentették az R5-öt és a forgatható kamerával rendelkező N3-at, most úgy tűnik, hogy hamarosan újabb készülékkel bővíthetik mobiltelefonos termékpalettájukat. Szokásos módon most is a GFXBench szintetikus tesztprogram adatbázisa buktatta le az egyelőre csak U3 néven emlegetett újdonságot, melyről most több meggyőző információ is napvilágot látott.

A leírás szerint a mobilba szerelt 4,6 hüvelykes kijelző 1080 x 1920 pixel (Full HD) felbontású, a hardveres erőforrásért pedig a 64 bites architektúrájú MediaTek MT6752 SoC felel. A processzorban nyolc darab 1,7 GHz-re skálázott mag dolgozik, a grafikus gyorsítást a ARM Mali-T760 végzi, mindemellett pedig 2 GB RAM segíti az alkalmazások egyidejű futtatását. Az egyetlen szíven ütő dolog a belső adattároló mérete lehet, hiszen a benchmark szerint csupán 1,1 GB szabad tárhely maradt, ami nagyon kevésnek bizonyulhat. A 12 megapixeles, 4K felbontású videók rögzítésére képes fényképezőgép mindenesetre üdvözítő, az Android 4.4.4 KitKat pedig majdhogynem alapelvárásnak tekinthető. Az U3 a végleges kiadásig még sokat változhat, pontos megjelenési időpontról pedig még egyáltalán nincs információ.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

  • Bemutatkozott az Oppo U3

    5,9 hüvelykes kijelzővel és ultravékony képernyőkerettel startolt el az Oppo legújabb készüléke, az idei harmadik.

Előzmények

  • Ilyen belülről az Oppo N3 kameramodulja

    Egyre többet lehet megtudni a forgatható kamerarendszeres Oppo N3-ról. A mostani renderkép a bonyolult kamerarendszert bontja elemeire.

  • Megérkezett az Oppo ColorOS 2.0

    Elérhető a Color OS 2.0 UI az Oppo Find 7 és Find 7a tulajdonosok számára, amely számos újítást és remek gesztusvezérlést hoz.

  • Oppo Find 7a - Heaven Street Seven

    Ellátogatott szerkesztőségünkbe az Oppo új csúcskészülékének szerényebb változata, és alig bírtuk útjára engedni. A Full HD kijelzős és csúcssebességű készülék számos kellemes extrát rejt.

Hirdetés