Kicsit drágább lett a Moto E7 Plus

A várakozásoknak megfelelő specifikációval, de az előzetes várakozásokhoz képest picit drágábban mutatkozott be a Moto E7 Plus.

Ahogy arra számítani lehetett, a Motorola bemutatta a Moto E7 Plust, első körben Brazíliában. A készülék paraméterei és specifikációja korábban kiszivárgott, a hivatalos termékoldal pedig megerősíti, amit eddig is tudni véltünk. Csak az ára szaladt meg egy kicsit a várakozásokhoz képest. A német forrás 149 eurót vizionált, de Németországban valamivel kedvezőbb árra számítottak.

Van kék is. Ez az Amber Bronze verzió.Van kék is. Ez az Amber Bronze verzió. Van kék is. Ez az Amber Bronze verzió. [+]

Valószínűleg a 149 euró a valamivel kedvezőbb ár, mert Brazíliában 255 dollárért vesztegetik, ami 215 eurónak felel meg. Mindenesetre ezért az összegért az friss, 11 nanométeres Snapdragon 460 jár 4 GB rendszermemóriával és 64 GB belső tárhellyel; 5000 mAh-s akkumulátorra; 48 megapixeles főkamerával és 6,5 hüvelykes, HD+ kijelzővel. Az ujjlenyomat-olvasó, annak rendje és módja szerint a Moto-logóban. Várjuk az európai premiert.

Azóta történt

Előzmények

  • Lassan jöhet a Moto E7 Plus

    Tekintve, hogy a Moto E6 Plus tavaly ilyentájt mutatkozott be, már várjuk az új generációt, amiről történetesen már egy csomó mindent lehet tudni.

Hirdetés