Kiderültek az iPhone 8 pontos méretei?

Záporoznak az iPhone 8 információk, és rég éreztük ennyire feszültnek az almás várakozásokat. A pletykák szerint ugyanis az egész előlapot betöltő, OLED kijelzős iPhone variáns radikálisan változtatni fog a megszokott recepten – és sajnos az árazáson is. Ha valóban ősszel érkezik, akkor már biztosan tudnia kell a gyártópartnereknek az iPhone 8 pontos paramétereit, és az iDrop News éppen tőlünk hallotta úgy, hogy ez a modell 143,59 x 70,94 x 7,57 milliméteres lesz. Összehasonlításképpen: a 4,7 hüvelykes kijelzővel szerelt iPhone 7 138,3 x 67,1 x 7,1 milliméteres.

Ilyen lehet az iPhone 8 a 7 és a 7 Plus társaságában
Ilyen lehet az iPhone 8 a 7 és a 7 Plus társaságában (forrás: iDrop News) [+]

Bár ez jelentős különbségnek tűnhet, igazából mégsem ezek a paraméterek, hanem a képátló ugorhat meg drasztikusan, az előlapi felesleg kigyomlálásával. Venya Geskin, aki előszeretettel rajzol mutatós renderképeket, most a legfrissebb pletykák (és persze saját fantáziája) alapján alkotta meg a középen látható iPhone 8 prototípust, melynek a balján az iPhone 7, a jobbján pedig az iPhone 7 Plus pihen, méretarányosan igazítva.

Az iPhone 8 Benjamin Geshkin legfrissebb elképzelései szerint
Az iPhone 8 Benjamin Geskin legfrissebb elképzelései szerint (forrás: iDrop News) [+]

Egy másik képen a hátlapi elképzeléseit vetette monitorra Geskin, itt a függőleges dupla kameraelrendezés az érdekesség. Erről a renderről egyébként hiányzik a hátlapi ujjlenyomat-olvasó, és megint hallani olyan pletykákat, hogy sikerült a Touch ID-t a kijelző aljába építeni, ami állítólag komoly fejtörést okozott a partnereknek.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés