Kimaxolják a ZTE Axon 7-et

Nemsokára utódot kaphat a ZTE Axon Max, ám a korábbi feltételezésekkel ellentétben nem Axon Max 2, hanem Axon 7 Max néven fog érkezni a hathüvelykes kijelzővel ellátott óriásphablet. Ezzel a kütyüvel nyilvánvalóan jobban illik a gyártó jelenlegi portfóliójába, az Axon 7 és az Axon 7 Mini társaságába. A bemutató hamarosan eljöhet, addig is néhány kép segíti a tájékozódásunkat, ezek eredetileg a kínai Weibón jelentek meg. A fotók egyértelmű érdekessége a lézeres autofókusszal kiegészülő, dupla hátlapi kamerarendszer, hiszen a formanyelv és a hátlapi ujjlenyomat-olvasó a testvérmodelleken is látható. Ami viszont nincs jelen, az a sztereó előlapi hangszórópár, erről valószínűleg le kell mondaniuk a hatalmas kijelzőre vágyóknak.

A formanyelven nem változtatnak, viszont a dupla kamera újdonságnak számít A formanyelven nem változtatnak, viszont a dupla kamera újdonságnak számít
A formanyelven nem változtatnak, viszont a dupla kamera újdonságnak számít [+]

Az előzetesek 4/64 GB-os memóriapárosról, 1080p felbontású kijelzőről, Qualcomm Snapdragon 625 lapkáról és a MiFavor UI 4.0-val feldobott Android 7.0-ról szólnak. A hatalmas méretekhez tehát egy korrekt közepes felszereltséget képzelhetünk, az ár pedig minden valószínűség szerint a telefon bemutatóján derül ki.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Azóta történt

Előzmények

  • IFA 2016: 5,2 hüvelykes a ZTE Axon 7 Mini

    Kicsit furcsa, hogy mennyire nagy mobil kapta meg a mini jelzőt, a kütyü felszereltsége és a hozzátartozó ár viszont korrekt.

  • Megérkezett a ZTE Axon 7

    A kínai gyártó leleplezte az új, felsőkategóriás mobilját, amibe jutott AMOLED kijelző, Snapdragon 820 lapka, 4 gigabájt RAM és ujjlenyomat-olvasó is.

  • ZTE Axon Elite - termékpolitikai elit

    Az Axon sorozat jelen tagja egy kellemesen árazott zászlóshajó Snapdragon 810-es SoC-vel és három kamerával – kár, hogy itthon ez sem kapható hivatalosan.

Hirdetés