Hirdetés

Kínai telefonos olvasói találkozó

Hogy van itthon a kínai mobiloknak egy meglehetősen széles közönsége, az nem vitás. Egyrészt azért, mert ma már akárki, komolyabb rizikó nélkül számos kínai webshopról rendelhet okostelefont, másrészt ezzel párhuzamosan egyre több kínai márka bukkan fel hivatalos, hazai forgalmazásban is. Számtalanszor előkerül egy-egy jobban sikerült modell azokban a topikokban, ahol a felhasználók egymásnak ajánlgatnak készülékeket, és persze számtalanszor előkerülnek ugyanezek akkor, amikor egy nagyobb márka tudásához sokan egy-egy kínai mobil hardverét és árát mérik hozzá.

A Ping Digitalt talán már sok olvasónk ismeri, nyitottak egy pofás bemutatótermet Budapest szívében, ott voltak az őszi Veletech-PlayIT rendezvényen standdal, komolyan veszik ezt a területet, számos kínai márkával hivatalosan is foglalkoznak. Eltökélt céljuk, hogy megmutassák a Mobilarena olvasóközönségének (is), hogy számolni kell ezekkel a termékekkel is, ennek apropóján pedig szeretnének egy olyan találkozót szervezni, ahol a bolt felkészült munkatársai és a téma (illetve a készülékek) iránt érdeklődő olvasók kötetlenül eszmét cserélhetnek, kipróbálhatják az újdonságokat.

A helyszín a Ping Digital bemutatóterme, amely a VI. kerületi Zichy Jenő utca 10-es szám alatt található, az időpont pedig január 30-ra esik, konkrétabban 19 órára. A szervezők készülnek némi harapnivalóval is, hogy mindenki otthon érezze magát. Nyitottunk az eseményhez egy fórumtémát, amely itt található, kérjük az érdeklődőket, hogy itt jelezzék esetleges részvételi szándékukat. Ezt mindenképp tegyék meg, ugyanis a helyiség befogadóképessége nem végtelen, no meg könnyebb lenne az ellátással is tervezni, ha tiszta lenne, hogy hány főre lehet számítani.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés