Kipróbálta magát a Redmi 2A AnTuTu-ban

Tegnap, a Xiaomi ötödik születésnapján mutatkozott be a 23 ezer forintért elstartoló, majd a kezdeti akció után 27 ezer forintnak megfelelő jüanért megvásárolható Xiaomi Redmi 2A, amely egy eddig kevésbé ismert 4G-s rendszerchippel lett felvértezve, a Leadcore LC1860-nal. A négy, 1,6 gigahertzes Cortex-A7 mag teljesítménye a lenti AnTuTu teszt alapján nem is olyan rossz (bal oldali kép), legalábbis a belépőszinten megszokott eredményekhez képest. A GizChina szerint az SoC egy ötödik magot is tartalmaz.


[+]

A Redmi 2A 4,7 hüvelykes, 720 x 1280 pixeles megjelenítőt kapott, ami alatt és a Leadcore chipset mellett 1 gigabájt RAM, 8 gigabájtos belső tároló és egy kétmagos Mali-T628 IGP variáns dolgozik. A második kép tanúsága szerint ez a kombináció elég volt a sima Redmi 2 lepipálására AnTuTu-ban (mi 20 498 pontot mértünk). A készülék a Kínai Népköztársaságban április 8-tól vásárolható meg.

Előzmények

  • Xiaomi Redmi 2 - érdemes várni rá

    A Xiaomi új, középkategóriás okostelefonja nem sikerült rosszul, de az igazán átütő sikerhez a jelenlegi memóriájának kétszeresére lenne szüksége.

  • Ráncfelvarrást kapott a Redmi 2

    Apiaci premier után alig két héttel a Xiaomi megduplázta a rendkívül nyomott árfekvésű készülékének operatív memóriáját és belső tárhelyét.

  • Megérkezett a Xiaomi Redmi 2

    64 bites rendszerchipre váltott a Redmi, és több specifikáció is változott az 1s-hez képest, a kezdőár azonban verhetetlen maradt.

Hirdetés