Kiszivárgott a Huawei Nova 3e teljes specifikációja

A P20-as széria, ahogy mindig, több készüléket foglal magába, amelynek egyik tagja a P20 Lite vagy Nova 3e, vagy lassan az is elképzelhető, hogy minden utcában más néven lesz hivatalos forgalomban. A specifikáció viszont nem változik a megnevezéssel, így a China Telekom oldalára kikerült adatlap validnak tűnik, a kialakítás pedig tökéletesen megegyezni látszik az eddigi információk alapján kialakított képpel. Az olasz HDblog pedig egy komplett hands on videót is feldobott a netre, úgyhogy nem sok meglepetés maradt.

A Nova 3e, mert feltehetően nálunk így kell majd keresni a P20 Lite-ot, FHD+ felbontású 5,84 hüvelykes IPS kijelzőt kap kamera- és szenzorszigettel, noha egyre nyilvánvalóbb, hogy a felhasználók finoman szólva sem ragaszkodnak ehhez a megoldáshoz. Az anyaghasználat a videón is tökéletesen látszik: a viszonylag visszafogott méretű, 148,6 x 71,2 x 7,4 milliméteres és 145 grammos eszköz mindkét oldalon üveg borítást kap, amelyet fém keret tart egyben.


[+]

A hátlapi kamerarendszerhez a Leica ugyan nem adja a nevét, de így is két szenzor dolgozik egymás alatt 16 és 2 megapixel felbontással. A korábbi feltételezésekkel ellentétben az ujjlenyomat-olvasó is a hátlapon marad, míg az előlapon csak a szigeten találhatók készségek. Példásul egy 24 megapixel felbontású szelfikamera.


[+]

Az Android 8.1-es rendszert Kirin 659-es szettre húzhatják 64 vagy 128 GB bővíthető belső tárhellyel, operatív memóriából mindkét kiszerelés esetén 4 GB-ra számíthatunk. NFC nem lesz, OTG képes Type-C USB, gyorstölétés és 3,5 milliméteres jack csatlakozó viszont igen. A China Telekom 2099 és 2299 jüanos áron listázta a terméket, ami 83 és 91 ezer forint aktuális árfolyamon.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés