Kiszivárgott fotókon látható a HTC One M8 Prime

Egyre több információ lát napvilágot a HTC legújabb csúcsmodelljével, a One M8 Prime-mal kapcsolatban. A tajvani gyártó készülékéről sorra felröppenő pletykák között egy nagyobb felbontású kamera lehetősége is szerepel, legalábbis a legújabb hírek erről szólnak. A felhasználók és a szakértők is várják, hogy a One M8-ban használt Duo kamera megapixelszámban is fejlődjön, ha pedig hinni lehet a most kiszivárgott fotóknak, akkor az álom a Prime piacra kerülésével válhat valósággá.

Az @evleaks által közzétett képek tanúbizonysága szerint a kamera funkciót ellátó alsó modul nagyobb lett, bár az is lehet, hogy ez csak a narancssárga dizájnelem miatt tűnik így. A HTC már a tavaly bemutatott One M7 óta ragaszkodik a négy megapixelhez, szerintük ugyanis nem a megapixelszám a legfontosabb szempont, hanem a képek minősége, így javítottak a lencsék fényáteresztő képességein, az új eljárásnak köszönhetően pedig az 1/3"-es BSI szenzor már 2 µm-es pixelmérettel operál. A lépés ettől függetlenül okszerű lenne, és végre az egyetlen igazi sarkalatos problémán sem kellene annyit vitatkozni egy HTC zászlóshajó esetén.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

  • HTC One M8 - One, aki duplán szereti

    A tajvaniak legújabb zászlóshajója még fémesebb külsőt kapott, ráadásul már duál kamerával rendelkezik, és a szteró hangszóró is fejlődött.

  • HTC One Max - túl nagyot álmodni

    Igencsak méretes telefon lett a HTC új csúcsmodellje, amelynek egyetlen lényeges újítása, hogy érzékeli az ujjlenyomatot. Általában. Árban viszont erős, ezt a hardver nem indokolja.

  • HTC One mini - tenyérnyi csoda

    A tajvaniak újdonsága csak nevében mini, sokak számára inkább ideális méretű. Ráadásul kívül-belül nagyon össze van rakva.

  • HTC One - One új a nap alatt

    Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.

Hirdetés