Kép szivárgott ki a Honor 7 hátlapjáról

A Honor tavaly szeptemberben vált önálló branddé a Huawei kötelékein belül, és az egyik első készülékük, a Honor 6 annyira jól sikerült, hogy méltán érdemelte ki a Különösen ajánlott plecsnit szerkesztőségünktől. Most a készülék lehetséges utódjának hátlapját láthatjuk egy kiszivárgott képen, ami alapján valószínű, hogy az elem fémből készült és egy ujjlenyomat-olvasó is került rá, pontosan úgy, ahogy azt a Huawei Ascend Mate 7 esetén láthattuk.

Ilyen lehet a Honor 7 hátlapja

Meg nem erősített információk szerint a Honor 6 Plus utóda is készül, és valószínűleg egyszerre fognak debütálni a Honor 7-tel, ennek időpontja azonban még nem ismert, minden bizonnyal várni kell rájuk még egy darabig.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

  • Honor 3C - időutazás

    HD kijelző és 2 gigabájt RAM az egyik oldalon, öregedő rendszerchip és régi Android főverzió a másikon – íme a Honor megfizethető középkategóriása.

  • Honor 6 - becsületbeli ügy

    Új márkát hozott létre a Huawei, Európában és hazánkban is kapható már a Honor 6, ami újfajta értékesítési modellel próbál vásárlókat szerezni. És erre minden esélyük meg is van.

  • Több tiszteletet a Huawei-nek, itt a Honor!

    Berlinben mutatta be a gyártó azt a két készüléket, amelyek egy új brand első modelljei. A Honor 6 és a 3C már Ázsiában debütáltak, Európában is nélkülözik a telefonok a Huawei nevet.

  • Huawei Ascend Mate7 - figyeljék a kezemet

    A kínai gyártó nem aprózta el az újdonságok bejelentését, a harmadik generációs Mate gyönyörű formatervet, kiváló hardvert és ujjlenyomat-olvasót kapott.

Hirdetés