Kitart a Samsung frissítési lendülete: kétféle Tab S6 vált Android 12-re

A két régebbi modell One UI 4-re vált, egy rakás újabb pedig 4.1-re.

Kifejezetten jó ütemben érkeznek a Samsung telefonok és táblagépek androidos rendszerfrissítései: a 12-es főverzió és a 4.0-s One UI fület is több tucat termékre elérhető, és nem csak relatíve újabbakra. Ezúttal a Galaxy Tab S6 és a Tab S6 Lite kapja meg a legaktuálisabb Androidot, vele együtt pedig a One UI negyedik generációját.


A Galaxy Tab S6 Android 9-cel indított és most Android 12-re vált [+]

Mindeközben egyre több már Android 12-t futtató készülék jelez: kész a One UI 4.1-es félgenerációs frissítés, és készüléktől függően olyan újdonságokat hoz, mint az okos widgetek, a továbbfejlesztett portrémód vagy a háttérradír. Erre a verzióra váltott a napokban a Galaxy S21 FE, az S20, a Note20 és a Z Fold2 Koreában, a Z Flip számos piacon vagy épp a Galaxy A52 5G, valószínűleg egy rakás másik modell mellett.

Azóta történt

Előzmények

  • Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami

    Őszinte táblagépet teszteltünk: az S Pennel szerelt Tab S6 Lite neve pontosan előrejelezi tudását, és ebben nem hibázik. Szoftverfinomításban és DeX támogatásban viszont igen.

  • Samsung Galaxy Tab S6 - letett valamit az asztalra

    A Samsung Galaxy Tab S6, hasonlóan a konkurens csúcstáblákhoz, nem olcsó. Cserébe nem sok kifogása lehet annak, akinek valóban szüksége van erre a műfajra és androidos platformban gondolkodik.

Hirdetés