Komoly gyorstöltéssel érkezik az Oppo Reno

A Renót kezdetben mindenki egy újabb almárkának vélte, de az Oppo pontosított, mindössze egy új, eddig elég komolynak tűnő szériáról van szó a márkán belül. Valószínűleg nem egy darab készülék fog bemutatkozni Oppo Reno néven, a legerősebb modell modellt viszont a pletykák alapján Snapdragon 855-tel, akár 5G képességgel, tízszeres optikai zoommal ellátott 48 megapixeles kamerával és egyéb prémium tulajdonságokkal várjuk. Ehhez csatlakozik most az Oppo híresen hatékony gyorstöltése is.


[+]

A Weibón közzétett információ alapján a VOOC 2.0 helyett a Reno vagy Renók már VOOC 3.0-s szabvánnyal dolgoznak, ami 23,8%-os tempónövekedést jelent a jelenlegi generációhoz képest. Ez még nem az Oppo Find X Lamborghini Edition féle SuperVOOC, ugyanis a technológia alkalmazhatósága függ a telep fizikai méretétől, a Reno pedig nagyobb akksit kap, mint a luxusmobil. Azért a töltés valószínűleg így is nagyon gyors lesz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

Előzmények

  • Európába jöhet az 5G-s Oppo Reno

    Persze még a 4G-s, előbbre várt variáció se mutatkozott be, és állítólag nem egyedül jön: akár öt tagot is számlálhat a család.

  • Nem is almárka lesz a Reno

    Az Oppo hivatalos Weibo oldala pontosította, hogy mi is van a Reno márkanévvel. Nem sub-brand, hanem széria.

Hirdetés