Komplett navigációs rendszer a palmOne-tól

A palmOne már korábban is forgalmazott olyan kiegészítőket, amelyekkel kéziszámítógépeit autós navigációs rendszerként lehetett alkalmazni. A Kirrio és a TomTom műhelyéből származó megoldások után július elején egy saját márkanév alatt bemutatkozó szett kerül az üzletek polcaira.

A Tungsten E2 Navigation Companion kész megoldást kínál, hiszen tartalmaz egy Tungsten E2 PDA-t, valamint egy GPS Pod elnevezésű bölcsőt, melynek GPS-vevő és hangszóró is része. Az eszköz egyszerűen rögzíthető akár a szélvédőre, akár a műszerfalra, áramellátása a szivargyújtóról biztosítható. Navigációs és térképszoftverként egy SD kártyán a ViaMichelin 3.1-es verziója kerül a csomagba (a rendelkezésre álló térképek országonként eltérőek), amelyért 429 eurót kell fizetni.

A PDA természetesen önállóan is használható, a klasszikus naptárfunkciókat egyebek mellett MS Word, Excel, PowerPoint dokumentumok kezelésének képessége és mp3-lejátszó egészíti ki. A 200 MHz-es Intel XScale processzorral és 32 MB memóriával rendelkező gép kijelzője 320x320 pixel felbontással bír.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Palm

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés