Koncepció: Ilyen is lehetne az Ultra iPhone

Azt pletykálják, két éven belül jön iPhone a Pro Max fölé pozícionálva. Így nézne ki, ha követné az Apple Watch Ultra dizájnját.

Szögezzük le az elején: ezek a képek csak egy lehetséges koncepciót ábrázolnak, ami két pletykán alapszik. Az egyik ilyen pletyka, hogy a szögletes éleket az Apple következő telefonjain kicsit ívelheti, a másik pedig az, hogy egy-két éven belül egy exkluzív Ultra iPhone-t is tervezhet a cég.

Az Apple Watch Ultra alapján elképzelt iPhone 15 Ultra.
Az Apple Watch Ultra alapján elképzelt iPhone 15 Ultra. (forrás: Twitter / @PhoneDesigner) [+]

Arról hónapok óta lehet hallani és pletykákat olvasni, hogy az Apple Watch után telefonjai között is bevezet egy Ultra tagot az Apple, erről azt is beszélik, hogy a Pro Maxot váltja majd, és azt is, hogy a Pro Max fölé pozícionálja majd a cég. Ez lehet az első eszköz, ami titán házat, periszkópos telefotó kamerát kaphat és elhagyhatja a nyomógombokat.

Lightning helyett természetesen már Type-C csatlakozó lenne az új iPhone-on.
Lightning helyett természetesen már Type-C csatlakozó lenne az új iPhone-on. (forrás: Twitter / @PhoneDesigner) [+]

A képeken látható iPhone Ultrát megálmodó Jonas Daehnert szerint a telefon akár 12 mm vastag is lehetne, rajta természetesen már az új USB-C csatlakozó található, a némítókapcsoló pedig olyan formát kapna, mint amit anno az iPadekben használt az Apple. (És szögezzük le a végén is: ez csupán egy rajongói terv, nincs rá semmi konkrét bizonyíték, hogy tényleg lesz iPhone Ultra és ha igen, akkor így fog kinézni.)

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés