Környezettudatos tartozékokat mutatott be a Samsung

Rendkívül egyedi és, mondjuk úgy, erős dizájn jellemzi az új kollekciót, de a Pokémon és a Minionok azért errefelé is ismerősek lesznek.

Egy halom környezetbarát kiegészítőt és tartozékot mutatott be a Samsung Koreában a Galaxy Z és Tab S széria aktuális modelljeihez, illetve a Galaxy Watch6-hoz és Buds2 Pro-hoz, amiből a pokémonos és a minionos témák itthon is biztosan nem szorulnak magyarázatra, a K-pop együttesek közül a BTS-ről is hallhattunk már adott esetben, Keith Haring grafikái a '80-as évekből lehetnek ismerősek, a The Smiley Companyra és a Toiletpaperre meg rákerestem.

Előbbi nagy márkákkal kooperál és bocsátja rendelkezésre az ikonikus, napsárga mosolygó arcot, utóbbi pedig ránézésre egy poszt-posztmodern pop-art dizájnbrandnek tűnik, ami a pólóktól és kiegészítőktől kezdve, a lakásdekoráción át, a bútorokig és kozmetikumokig kínál mindenféle egyedi és karakteres holmit, amit magunkra vehetünk/kenhetünk vagy telepakolhatjuk vele a lakást. WC papírt egyébként pont nem, vagy csak én nem találtam a kis híján epilepsziás rohamot kiváltó honlapon.


[+]

Mindenesetre a kiegészítők egytől-egyig újrahasznosított műanyagból készültek, több, mint 40%-ban fogyasztói felhasználás után újrahasznosított anyagokból (PCM), a vegán bőr pedig növényi eredetű alapanyagok helyett PVC-ből. Az NFC-s tokok automatikusan betöltik a kiegészítőhöz készült rendszertémát, a hagyományos tokokhoz pedig QR kódon mellékeli a gyártó az egyedi szoftverdizájnt. Az új kollekció első körben Dél-Koreában lesz, vagyis elérhető mától a boltokban és online, később pedig 40 további piacon kerülnek a kínálatba.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés