Korrigált a Pannon GSM

Természetesen nem gondoljuk, hogy az oldalon reggel megjelent írásunk ösztökélte a szolgáltatót arra, hogy sajtóközleményét visszavonja, de mindenesetre magának a ténynek örülünk. Mint ismeretes, a cég legutóbbi tájékoztatója még arról szólt, hogy az eddig egyszeri regisztrációs költséggel igénybe vehető szolgáltatás havidíjasra változik, amelynek külön bája, hogy weboldalukon korlátlan időre hirdették meg ezt a lehetőséget.

A honlapon azóta megjelent egy kétsoros tájékoztató, miszerint: "Korábban kiadott közleményünk téves információkat tartalmazott, a Díjcsökkentő igénybevételi feltételei nem változnak, ügyfeleink a továbbiakban is változatlan feltételekkel, egyszeri regisztrációs díjjal vehetik igénybe a szolgáltatást." Felhívnánk azonban még egy apróságra a figyelmet: a felette levő sorban már nem szerepel az, hogy Díjcsökkentő korlátlan időre szólna, ami arra utalhat, hogy előbb-utóbb úgyis megváltozik a díjszabás.

A reggeli sajtóközlemény az alábbi linken még elérhető: katt ide! Új közlemény még nem jelent meg, arról sem, hogy a régit visszavonták volna, mindössze a Díjcsökkentő szolgáltatás leírásánál jelezték a dolgot. Kiváncsian várjuk a fejleményeket.

Azóta történt

Hirdetés