Külön utakon jár az LG

Az új modell teljesen új dizájnnal és formanyelvvel fog bemutatkozni, a Chocolate széria felélesztését azonban nem erősítették meg hivatalosan.

Egy ideje szó van róla, hogy az LG lefokozza a G szériát, a következő modell a középkategóriában mutatkozik be, fölé pedig egy teljesen új készülék és koncepció érkezik. A Chocolate márkanév evokációja egyelőre nem hangzott el, de ha úgy vesszük, a ma már egészen átlagosnak számító 21:9-es képarány miatt akkor is felidézi az LG BL40-et, ha amúgy a gyártónak ez nem különösebb szándéka.


[+]

Bár a Cha Yong-duk, az LG alelnöke és az LG’s Mobile Communications Design Lab vezetője utalt az LG klasszikus formatervezésének kvázi történelmére. A mellékelt skiccek azonban egészen hagyományos, modern dizájnt mutatnak, leszámítva a hátlapi kamerarendszer elrendezését és kialakítását.


[+]

Az LG nem óhajt négyzetes panelt szerkeszteni a készülék hátuljára, ennél sokkal naturálisabb kialakítást preferálnak. A nagyság szerint sorrendbe rendezett, különálló szenzorok az vízcseppeket idézik, a három kamerás rendszer legkisebb elemei és a LED segédfény a hátlap síkjába illeszkedik, míg a főkamera minimálisan kiemelkedik a felületből. Sajnos az előlapi szenzor kialakítása nem látszik a rajzokon, a keskeny kávák és a vékony élek viszont igen.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

  • Új korszakot nyit az LG

    A vasárnapi bejelentés új készüléket is említ, a hangsúly viszont az új termékvonalon és megközelítésen van.

Előzmények

Hirdetés