Különleges műanyagot kaphat az Apple Watch 6

Ming-Chi Kuo nem vár komoly újdonságokat a következő szériás okosórától, van ugyanakkor egy-két érdekes felvetés az utód kapcsán.

Amennyire útkeresős, kezdetleges szolgáltatáskínálatú volt az első generációs Apple Watch, annyira ügyesen megtalálta a cég, miként lehet hasznos egy efféle termék, és milyen funkciókkal lehet generációról generációra, szoftverről szoftverre felkelteni az érdeklődést. Ming-Chi Kuo, a jól ismert Apple-elemző már most elkezdte kitalálni, milyen lesz a következő széria - ne feledjük, a legfrissebb, ötödik generáció alig két hónapja, szeptemberben mutatkozott be -, ám azt ő is hozzátette, hogy 2020 második felében várhatunk konkrét utódja.

A Series 5 is remek vízállóságú, de a jövőre érkező modell erre rátehet egy lapáttal
A Series 5 is remek vízállóságú, de a jövőre érkező modell erre rátehet egy lapáttal [+]

Szinte nyilvánvaló, hogy a sorozatban Apple S6 rendszerchip fogja hajtani az újdonságot, és nyilván kitalálhatjuk azt is, hogy ez érezhető teljesítménybeli előrelépést fog hozni, ám ezen és a továbbfejlesztett, akár könnyűbúvárkodáshoz is alkalmas vízállóságon túl egy még érdekesebb lehetséges újdonságot vázolt, mely szerint a rozsdamentes acél vagy kerámia tok helyett/mellett megjelenhet az LCP, azaz folyékony kristályos polimer műanyagburkolat. Ez első hallásra talán nem hangzik túl jól, viszont ha figyelembe vesszük, hogy milyen jó hőállóságú, mechanikai szilárdságú és ütésállóságú anyagról beszélünk, akkor mindjárt más a kép, és persze ezzel a megoldással nyilván jobb hatótávval számolhatunk az összes belső antennához, tehát stabilabb Wi-Fi és adathálózati jel is várható a következő szériás órától.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés