Lassan frissülhet a Galaxy A3 (2017)

Az Samsung A szériája igen közkedvelt a középkategória csúcsán, olyannyira, hogy az aránylag magas kezdőárat is rendere otthagyják érte a felhasználók. Mondjuk, a lelkesedés nem teljesen alaptalan, idén például a tavalyi csúcsmodellek formaterve és anyaghasználata mellé IP védelem is társult, elérhető az Always on Display funkció, valamint Ctípusú USB port került beépítésre. A Galaxy A3 (2017) tesztje során is kénytelenek voltunk megállapítani, hogy a készülék kifejezetten prémium jellegű.


[+]

A közepes hardver és nem a legfrissebb szoftver ellenére. Az A3 (2017) mindössze 2 GB RAM-mal és 16 GB belső tárhellyel startolt, noha ez utóbbi 256 GB-ig bővíthető. ÉS Android Marshmallowval. A GFXBenc adatbázisában most futott egy tesztkört a legkisebb A, természetesen már 7.0-s Androiddal, ami érdekesebb viszont, az a látszólag kétféle memóriakiszerelés. A rendszermemóriánál ugyanis a már ismert 2/16 GB-os leosztás mellett feltűnik egy 3/32 GB-os sor is. Egyelőre nem tudjuk, hogy miért, vagy hogy.

Előzmények

  • Samsung Galaxy A3 (2017) - indulhat a vizes vébén

    Por- és vízálló IP-védelemmel, illetve a Galaxy S7 kicsinyített küllemével tér vissza a kompakt A3 az idei évben. Az üzemidő rendkívül meggyőző, a magas kezdőár és a visszafogott belső azonban változatlan maradt.

  • Samsung Galaxy A3 (2016) - a család kicsi kincse

    Több fronton is többet ígér az üveg hátlapos, HD kijelzős Galaxy A3 (2016) az elődjénél. A kérdés persze az, hogy a felső-középkategóriás árazás mellett mindez elég lesz-e a sikerhez.

Hirdetés