Lefotózták a Xiaomi Mi 11-et

A kémfotók alapján két fő kamerára, és egy segédszenzorra lehet számítani hátul, de az alapvető formaterv persze változatlan.

A Notebookcheck gyűjtötte egy csokorba az elmúlt néhány nap legfontosabb Mi 11 információit és képeit. A legfőbb érdekesség persze a képekben rejlik, az élő fotókat több forrásból is lehetett látni, de vízjel nélkül a Mobiltelefon.ru osztotta meg. Ez alapján megerősítést nyerhet a korábban csak tokban látott forma és a hátlapi kamerakialakítás: a legfrissebb információ szerint az ezüst gyűrűvel bekerített optika mögött Samsung 108 MP ISOCELL Bright HM3 szenzor lehet, mellette valamilyen segéd (az elődök alapján esélyesen nagylátó), a harmadik pedig vagy ToF vagy makrókameraként jelenhet meg, és persze van egy negyedik lyuk, ami mögött vaku látható.

[+]

A 3C információi alapján BM24 és BM25 típusú akkumulátorokra lehet számítani, a 2390 vagy 2485 mAh kapacitás pedig nem elírás: a villámgyors töltés miatt két telepet használnak, 4920 vagy 5120 mAh lehet az összkapacitás. Hivatalos információ a rendszerchipről még nincs, de szinte biztos, hogy a Snapdragon 888-ra számíthatunk.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés