Lenovo néven is bemutattak két Motorolát

A Lenovo K12 és a K12 Pro valójában két létező Moto termék átcímkézett változata, de az európai piacon valószínűleg inkább az eredeti változattal fogunk találkozni.

Két új Lenovo eszközt lepleztek le Kínában, ám aki ismerős a Motorola termékpalettáján, annak egyik modell sem lesz ismeretlen. A Lenovo K12 valójában megegyezik a Moto E7 Plus nevű, szeptemberben bemutatott mobillal, a Lenovo K12 Pro pedig konkrétan a Moto G9 Power tökéletes megfelelője.

Lenovo K12Lenovo K12 Lenovo K12 [+]

Röviden tömören: a sima K12 esetén 6,5 hüvelykes HD+ felbontású LCD kijelzőről beszélhetünk csepp alakú szenzorszigettel, 8 megapixeles szelfikamerával. A hardver a Snapdragon 460, ehhez 4 GB RAM és 64 GB-os belső tároló tartozik. A főkamera 48 megapixeles, mellette 2 megapixeles mélységszenzort lehet látni. Az akkumulátor 5000 mAh-s, a szoftver pedig az Android 10 alapjaira épül. Indiában az E7 Plus körülbelül 38 ezer forintnak megfelelő összegért kapható, Brazíliában még ennél is jelentősen drágább a termék, viszont a kínai nyitóakcióban a Lenovo mindössze 32 ezer forintnak megfelelő jüanért beszerezhető.


[+]

A K12 Pro egy kategóriával nagyobb méretű, 6,8 hüvelykes LCD kijelző van rajta, de ugyanúgy HD+ felbontás tartozik hozzá, szenzorsziget helyett pedig kameralyukat lehet látni bal felül, 16 megapixeles kamerával. A hátlapi főkamera 64 megapixeles, a másik két szenzor pedig 2-2 megapixeles, makró és mélységérzékelő szerepet látnak el. A hardver a Snapdragon 662, amihez 4 GB RAM és 128 GB-os belső tároló tartozik, továbbá 6000 mAh-s akkumulátorról és akár 20W-os gyorstöltésről beszélhetünk. A készülék kínai 900 jüanos nyitóára 40 ezer forint körüli összegnek felel meg.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés