Lenyűgöző éjszakákat ígér a Galaxy S23 Ultra

Mármint a fotózás terén. Az új kameraszettel és a továbbfejlesztett Space Zoom 100x-szel a Hold is karnyújtásnyira lesz.

Lassan tényleg mindent tudunk a Samsung február 2-án bemutatkozó csúcsszériájáról, beleértve a pontos specifikációt és az idei év exkluzív színvariációit, már csak annyi maradt, hogy várjuk a hivatalos bemutatót és élvezzük a marketingcsapat leleményességét az egyre sűrűbben érkező promóciós anyagoknak köszönhetően. A legújabb előzetes az S23 Ultra kameraképességeit helyezi fókuszba, ami az új szenzorokkal és a továbbfejlesztett algoritmussal "bámulatos éjszakákat" ígér.

Az S23 Ultra 200 megapixeles ISOCELL HP2 szenzorra cseréli az előző generáció főkameráját, a 12 megapixeles ultraszéles látószögű egység IMX564-ös szenzorra vált, a háromszoros és tízszeres optikai zoomot kínáló szenzor viszont marad az IMX754-es darabnál. Az S Pennel felszerelt modell egyik kiemelt funkciója az éjszakai fotózás (már példákat is láttunk), ami a Holdat is elérhető távolságba hozza a továbbfejlesztett Space Zoom móddal.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés