Lesz-e notch az Axon 9 Prón?

Kemény időszak van a ZTE Corporation háta mögött: az Irán elleni amerikai embargó megsértéséért idén újfent elmarasztalták, és az amerikai vállalatokat hét évre eltiltották a kínai távközlési óriással való kereskedéstől. Ez ellehetetlenítette volna a ZTE-t, azonban zárt ajtók mögött, büntetés és vezetőségváltás mellett csak sikerült a tiltást feloldani. Ez a vállalat termékeinek amerikai gyártású komponensei (és szoftverlicencei) miatt szükséges volt, és kellett is, hogy idén új csúcskészülékkel előrukkolhassanak. Ez a sokat emlegetett Axon 9 lesz, aminek érkezik Pro variánsa is, hiszen a ZTE ezzel a névvel osztott meg egy renderképet a Weibo közösségi oldalon.


[+]

Jól látható a képen a manapság népszerű notch és a hasonlóan populáris, függőleges kameraelrendezés a hátlapon, a bal felső sarokban, dupla lencsével. A hatalmas 9-es szám mellett a gyártó közösségi oldala az 5G IFA-s jelenlétét is előrevetíti. A ZTE augusztus 31-e és és szeptember 5-e között várja Berlinben az érdeklődőket, és jó eséllyel az Axon 9 família is kint lesz a standon. Az, hogy ott mutatkozik-e be, avagy előtte, a következő napokban kiderül. A Snapdragon 845 és a sztereó hangszóró szinte borítékolható, a beépített 5G modemre azonban kevés esély van, a telekommunikációs óriás inkább hálózati vonalon foglalkozhat az 5G-vel.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Előzmények

  • Kevesebbet fizethet a ZTE

    Még folyik a végleges megállapodás az Egyesült Államok és Kína között a ZTE büntetését illetően, de úgy tűnik, kicsit kevesebbe fog kerülni a szabálysértés.

  • Trump visszahozná a ZTE-t

    Donald Trump Twitteren tette közzé, hogy rajta van a ZTE rehabilitálásán az Egyesült Államokban.

  • ZTE Axon 7 - késve is felveszi a kesztyűt

    A tavalyi csúcsmobil későn jutott el erre a piacra, szoftveres apróságokon lehetne javítani, komoly hibája azonban nincs, zenei képességeivel pedig messze kiemelkedik a tömegből.

Hirdetés