Lesz fekete OnePlus 3T, csak nem Önnek

A OnePlus 3T kinézetére eddig sem lehetett panasz, fegyverszürke és fakóarany színekben is roppant elegáns a fémházas ár/érték bajnok, és egy ideje hallani, hogy egy fekete variáns is csatlakozik a palettához. Nos, van egy jó és egy rossz hírünk. A jó: valóban érkezik egy ilyen családtag, és OnePlus 3T colette edition a becses neve.


[+]

A rossz: mindössze 250 darab kerül belőle forgalomba, méghozzá a névadó francia ruhamárka egyik párizsi boltjában. Úgyhogy, azon olvasóink, akik az Eiffel-torony vagy a Louvre vonzáskörzetében élnek és mindenképpen megkaparintanának egy éjfekete, Snapdragon 821-es, 6/128 gigabájtos phabletet, március 21-én, délelőtt 11 órakor fáradjanak a Saint-Honoré sugárút 213-as száma alá, és álljanak sorba.


[+]

A luxusvariánsok tengerében egyébként kifejezetten üdítő hír, hogy a hátlapon colette gravírozású, különleges kiadás ugyanúgy 480 euróért happolható el a szerencsétlenül járt, 251. vásárló orra elől, mintha a fegyverszürke vagy a fakóarany, 6/128 gigabájtos színváltozatból választana az ember. Figyelembe véve, hogy a 3T mondjuk a szintén Snapdragon 821-es és sokkal drágább LG G6-ra így is ráver 2 gigabájt RAM-ot és 96 gigabájtnyi belső tárhelyet, akinek végül a colette edition OnePlust nem sikerül beszereznie, csak egy világosabbat, annak sem kell majd feltétlenül sajnálkoznia.

Azóta történt

  • Midnight Black néven is lesz fekete OnePlus 3T

    Ebből valamivel több lesz kapható, mint a colette edition variációból, de ez sem lesz tömegtermék. Pedig már a OnePlus 3-at is fekete külsővel tervezték piacra dobni.

  • Éjfekete OnePlus 3T ma éjféltől!

    Ma éjféltől, illetve éjjel egytől érdemes lesben állni a OnePlus oldalán annak, aki Midnight Black kiadásban szeretne szert tenni a kínaiak csúcsmodelljére.

  • Még akad néhány éjfekete OnePlus 3T

    Ha valaki eddig nem tette és vágyna rá, érdemes most beszerezni a OnePlus csúcsmodelljének limitált színváltozatát, mert rohamosan fogy.

  • OnePlus: True Story

    A Star Wars-utalás csak egy mögöttes tartalom nélküli poén volt, a cég két szóban erősítette meg: OnePlus 5 jön a 3T után.

Előzmények

  • Érkezik a fekete OnePlus 3T?

    Carl Pei OnePlus vezér is új színvariáns befutására célozgat. Az is lehet persze, hogy másról van szó.

  • MWC 2017: A OnePlusszal beszélgettünk

    Összefutottunk a OnePlusszal egy kötetlen beszélgetésre és villáminterjúra az MWC sajtóközpontja mellett. Kérdéseikre Laura Watts angol PR-es és Eric Zarshenas kommunikációs menedzser készséggel válaszolt, ugorjunk is bele!

  • Kicsomagolást röptében? Vadászgépen dobozolták ki a OnePlus 3T-t

    A OnePlus eddig sem riadt vissza a szokatlan, néha kicsit már erős kampányoktól. Most a levegőben csomagolja ki a legújabb készüléket egy vadászpilóta.

Hirdetés