Hirdetés

LG blog: Holnap Optimus 2X nyereményjáték indul!

Akik játszottak benne, azok minden idők legjobb játékának tartották a tavaly év végén az LG blogban futó Optimus 7 nyereményjátékot, így nem is volt kérdéses, hogy az LG újra felajánl-e egy készüléket a blog olvasóinak. Megtették, így jövő hét hétfőn valaki egy erőteljes Androiddal lesz gazdagabb, de csak akkor, ha segít nekünk feloldani a készüléket záró, összekötögetős kódot, annak hiányában ugyanis mi sem tudtuk kipróbálni a készüléket. Viszont pár fájlt sikerült lementenünk róla még úgy is, hogy zárva volt, reményeink szerint ezekben lesz a megoldás, mely egy 6-9 hosszúságú, számokból álló kódsor lesz. A konkrét hosszúságot szándékosan nem áruljuk el, mert ezzel is ki akarjuk zárni a tippelőket, a lényeg az, hogy ezen kódsor segítségével lehet majd feloldani a készülék képernyőjárját, a pattern lockot, feltételezve, hogy mindegyik pöttyös valamelyik számmal illetjük.

LG Optimus 2X P990
[+]

Hogy minden egyértelmű legyen, íme a játékszabályok:

  • A játék 2011.09.29-én indul és 2011.10.3-án fog véget érni. Ezen időszak alatt minden nap egy kérdést teszünk fel.
  • A játék a kreativitásról és gondolkodásról, nem a szerencséről szól. Épp ezért szavazást írunk ki, hogy hétfőn mikor kerüljön ki az utolsó kérdés; a szavazást pénteken éjfélkor zárjuk le, az utolsó feladat a legtöbb szavazatot kapott egy órás időintervallumban kerül majd ki, ám hogy pontosan mikor, azt nem lehet majd tudni, az adott időintervallumban tessék majd gyakran nézegetni az LG blogot!
  • A játékhoz szükséges, hogy a játékos regisztrálva legyen a Mobilarena fórumára. Aki nincs, tegye meg most!
  • A játék folyamán mindenféle fájlokat fogunk publikálni az LG Mobile blogba, melyek a Mobilarena címlapján is megjelennek majd. Ezekből valamilyen úton-módon ki lehet majd szedni a megfejtést jelentő kód egy-egy részletét.
  • Az a játékos nyer, aki az utolsó (ötödik) rejtvény fórumtopikjába először beírja a helyes kódot. A nyertest a helyes megfejtés beérkezése után a lehető leghamarabb értesíteni fogjk a fórumban.
  • Minden játékos csak egy megoldást adhat le, a második beírása után kiizárjuk a versenyből, ahogy azokat is, akik több név használatával játszanak. Utóbbival tényleg nem érdemes próbálkozni, mert a kizáráson túl a fórumból való bannolással is jutalmazzuk majd a dolgot, a játékot pedig fokozott moderátori aktivitással védjük. Szintén tilos a megoldással kapcsolatban bármi konkrétumot írni, legyen szó segítségről vagy félrevezetésről.
  • A megoldásokat csak aznap lehet beírni, amikor az utolsó (ötödik) rejtvény kikerül az oldalra. Ezzel zárjuk ki a tippelőket.
  • Nem árt készülni pár szerkesztőprogrammal, például egy képszerkesztővel (Photoshop, Gimp), egy alapfunkciós videószerkesztővel (Movie Maker is megteszi), esetleg egy hangszerkesztővel (bármi jó).

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés