Hirdetés

LG blog - kick off!

LG Blog. Mi is ez?

Szándékaim szerint ez a blog elsősorban az LG-ről, az LG termékeiről, valamint ezen termékek és az én életem fontosabb történéseiről szól majd.

Miért is?

Az elmúlt években egyre inkább elhatalmasodott rajtam az az érzés, hogy és LG fan vagyok. Mindennapi életemben azt figyeltem meg, hogy egyre több cucc szegődött mellém, és leginkább ebből a márkából választottam. Előbb csak véletlenül voksoltam rájuk, majd valahogy egyre tudatosabbá vált a dolog. Nem tudom, hogy hol a határ abban, ha kedveljük egy adott márka termékeit. Az azonban biztos, hogy ha körülnézek a lakásomban, szinte minden elektronikai cuccon ott virít a mosolygó fej. Talán ez már nem márkahűség. Jobban végiggondolva egy kicsit úgy érzem, gyűjtöttem annyi tapasztalatot, hogy merek írni kedvenc márkámról. Most biztosan azt gondoljátok, kell nekem a lehetőség, a megfelelő platform arra, hogy magyarázatot adjak – elsősorban magamnak – arra, hogy miért lesz valakiből (reményeim szerint nem elvakult) fan. Talán igazatok van. Talán kicsit túlzottan komolyan rágyúrtam erre. Másrészt viszont igenis nyitott szemmel járok. Figyelem a többi gyártó termékeit is. A geek énem persze mindig az újat, az érdekeset keresi. Úgy gondolom, hogy ebben a keresésben szegődhettek társamul – igyekszem majd érdekeseket írni.

Miért most?

Mert nagy mázlim volt. Sikerült a hazai LG képviselettel kicsit közelebbről megismerkednem. Ők meg úgy gondolták, adnak egy kis táptalajt a hétköznapi ámokfutásomhoz. Megígérték, hogy kapok tőlük ezt-azt kipróbálásra. Hogy miket? Na ez jó kérdés, még én sem tudom, de elsőre egy telefonról mondtak valamit. Meglátjuk, én már nagyon izgulok!

Mit is írhatnék a Mobilaréna/Prohardver tesztjein túl?

Köszönöm, jó a kérdés! (persze, hiszen én tettem fel magamnak J) A tesztek egy termék tulajdonságait írják le, többé-kevésbé általános megközelítéssel. Én az adott cuccot elhelyezem a saját világomban, áttolom a szubjektív szűrőmön. Nem szeretnék a szerzőkkel konkurrálni. Nem a technikai finomságokra megyek, hanem a napi gyakorlatra.

Ki fogja ezt olvasni?

Hát igen, pontosan a saját élmények azok, amik ki tudják egészíteni a szép és okos teszteket. Szerintem az lehet olvasóm, aki a néhány napos tesztperióduson túl szeretné látni, hogy az adott cucc hogyan muzsikál a hétköznapokban. Aki szintén szimpatizál az LG-vel, akit érdekelnek a friss bejelentések, aki kíváncsi a véleményemre a világról. Vagy az, akinek szimplán megtetszett egy cucc a tesztekből, és többre kíváncsi. Aki olyan termékekről szeretne olvasni, amiről nem talált tesztet. Aki egy kicsit be akar látni az LG világába, de nem szeretni azzal bajlódni, hogy utánakeres. Meg az, aki kedveli a stílusomat. Igyekszem majd színes, érdekes, pörgős blogot tolni.

Ki vagyok én?

Nem, nem vagyok LG alkalmazott. Rajongó vagyok, kicsit őrült, kicsit egoista. Akarsz róla beszélni?

Azóta történt

Hirdetés