Hirdetés

LG blog: Megérkezett az LG Mach LTE

Manapság egyre kevesebb a teljes kiosztású fizikai klaviatúrával szerelt telefon a piacon, hiszen a nagy tömegeket a gombnélküliség mozgatja meg, ám tény, hogy a felhasználók jókora hányada örülne egy jó minőségű billentyűzetes mobilnak. Az LG megpróbálja feléleszteni ezt az Android platformon tetszhalott kategóriát, nemrég ugyanis bemutatásra került a Mach LTE. Sajnos túl sok részletre még nem derült fény, ám nagy vonalakban már tudni lehet, mi duruzsol a borítás alatt.

A készülék fő vonzereje a már említett teljes kiosztású klaviatúrában lehet, melyet a készülék alól lehet kicsúsztatni, így csak fektetett orientációban használható. A négy hüvelykes kijelző felbontása 480 x 800 képpontos, a hátlapon egy 5 megapixeles kamera csücsül, utóbbival akár 1080p felbontású videókat is lehet rögzíteni.

A számítási műveletekért felelős lapkakészlet pontos típusa egyelőre ismeretlen, az azonban bizonyosnak látszik, hogy egy kétmagos, magonként 1,2 GHz órajelű processzorral van dolgunk. A szokásos WiFi, Bluetooth és GPS trió mellett LTE-támogatást is kapunk, azaz a telefon a negyedik generációs mobil hálózatokon keresztül is képes lesz kommunikálni. Az újdonság Android 4.0-t futtat, természetesen a gyártó saját felhasználói felületével, az Optimus UI legújabb változatával felvértezve.

A készülék első körben az Egyesült Államokban látja majd meg a napvilágot, a magyarországi forgalmazásról nincs információnk. A megjelenési dátum és a várható ár egyelőre nem ismertek.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés