LG Pay-támogatással debütál a K10 (2018)

Mobilos fronton az LG általában középkategóriás eszközök bemutatásával nyitja az évet a Las Vegas-i CES-en, idén sem lesz ez másképp, állítólag a K10 (2018) lesz a fő attrakció 5,3 hüvelykes Full HD kijelzővel, 3/32 GB-os memóriapárossal, 13 megapixeles hátlapi és 5 megapixeles előlapi kamerával, illetve egy 3000 mAh kapacitású akkumulátorral. A készülék a Dél-Koreában élő felhasználóknak lesz igazán érdekes, hiszen a júniusban, kizárólag a G6-tal elstartolt LG Pay mobilfizetési technológia is elérhető lesz az újdonsággal.


[+]

Az LG Pay egyelőre még csak Dél-Koreában működik, de később értelemszerűen a nemzetközi piacon is próbálkozni fognak vele. Technológiailag eltér a Samsung Pay-féle, MST-megoldástól, de természetesen mágneses alapon, az NFC-re épülő WMC-t (Wireless Magnetic Communication) használják, amit a több kártyatársasággal is együttműködő Dynamics szállít be nekik.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

  • Megérkezett a normál LG X4 is

    Ütésálló házat és különleges Hi-Fi DAC-t nem, LG Pay szolgáltatást azonban kapott a dél-koreai gyártó új közékategóriása.

Előzmények

  • LG K10 (2017) - mindenki belefér

    Az ötvenezer forintos árkategóriában próbálkozik az 5,3 hüvelykes, ujjlenyomat-olvasótól megfosztott mobil, és bár a konkurencia erős, a dél-koreai gyártó terméke megállja a helyét.

Hirdetés