Liquid S1 – 5,7 hüvelykes HD kijelzővel

A Galaxy Note bemutatásával a Samsung egy új piaci szegmens teremtett, mely felgyorsította a táblagépek és okostelefonok közötti határmezsgye végleges eltűnését. A készüléksorozat sikerét látva egyre több gyártó döntött a 6 hüvelykhez közeli, vagy még annál is nagyobb okostelefonok készítése mellett, hiszen az agresszív piaci versenyben aki kimarad, nyilvánvalóan le is fog maradni. Nem meglepő, hogy az ASUS után az Acer is bemutatott egy ilyen góliátot, igaz, a Liquid S1 „csupán” 5,7 hüvelykes HD kijelzővel rendelkezik, viszont kétkártyás változatban is elérhető lesz.

Az Android 4.2 Jelly Bean alapokon nyugvó készülék műszaki paramétereire szintén nem lehet panasz, hiszen 8 megapixeles hátoldali és 2 megapixeles előlapi kamerával, HSPA+ hálózati támogatással, GPS, kétnormás WLAN és Bluetooth 3.0 modullal, 1,5 GHz-es négymagos MediaTek MTK 6589 (Cortex-A7) processzorral, 1 GB operatív memóriával, 8 GB belső memóriával, PowerVR SGX 544MP grafikus gyorsítóval, DTS támogatással és 2400 mAh kapacitású akkumulátorral a fedélzetén érkezik. A harmadik negyedévben piacra kerülő, 195 grammos Acer Liquid S1 várható ára 349 euró, vagyis 102 000 forint körül alakul.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Acer

Azóta történt

Előzmények

  • Megérkezett az Iconia W3

    A Computex 2013 szakkiállításon mutatta be az Acer a piac első, nyolchüvelykes megjelenítővel szerelt Windows 8 alapokon nyugvó táblagépe.

  • Acer Bulgari – Windows 8 alapokon

    Négyszeres HD felbontású kijelzővel és alacsony fogyasztású Intel Core i3 Haswell processzorral érkezik az Acer következő internettáblája.

  • Acer W3-810 az Amazon oldalán

    Bejelentés előtt bukkant fel a népszerű online áruház kínálatában a piac első nyolchüvelykes Windows 8 internettáblája.

  • Készül az Acer Aspire P3

    Intel Ivy Bridge processzorral szerelt 11,6 hüvelykes Windows 8 internettábla leleplezésére készül az Acer.

Hirdetés