Lite verzió készülhet a OnePlus Nord CE 2-ből

Elárasztja a piacot a OnePlus a Nord mobilokkal, úgy tűnik, Lite verzió készül a CE 2-ből.

Várhatóan még áprilisban piacra kerül a OnePlus Nord CE 2 Lite, ami Snapdragon 695 köré épülve pont ugyanazt kínálja majd, mint amit a Realme 9 Pro is. A Nord CE 2 5G kistestvére a pletykák szerint 5G-képes lesz, 6,58 hüvelyk átmérőjű FHD+ LCD panelt kínál majd 120 Hz-es frissítéssel, 6 vagy 8 GB rendszermemóriával és 128 GB tárhellyel. Ez eddig egy az egyben a Realme 9 Pro, a kamerák terén van némi változás.

A OnePlus Nord CE 2 Lite, valamint a Realme 9 Pro.A OnePlus Nord CE 2 Lite, valamint a Realme 9 Pro. A OnePlus Nord CE 2 Lite, valamint a Realme 9 Pro. [+]

A OnePlus márkanév alatt megjelenő telefonban ugyanis elvileg a 64 megapixeles főegységet nem egy 8 megapixeles ultraszéles és egy 2 megapixeles makró egészíti majd ki, mint a Realme 9 Próban, hanem az ultraszéles helyett egy 2 megapixeles monokróm szenzorral fotózhat a Nord CE 2 Lite. A szoftveres háttér is más, míg a Realme 9 Pro már Android 12-re épülő felhasználói felülettel kerül piacra, a Nord CE 2 Lite maradhat Android 11-en az OxygenOS 11-gyel.

A 16 megapixeles előlapi kamera és a külső megegyezik. Az aksiról azt pletykálják, hogy 4500 vagy 5000 milliamperórás lesz, 33 wattos vezetékes gyorstöltés támogatásával. Ha a Realme 9 Pro az alap, akkor 5000 mAh-s telepre lehet számítani. A Nord CE 2 Lite nemzetközi értékesítése kérdéses, valószínűbb, hogy csak azokra a távol-keleti piacokra, például Indiába szánja a BKK Electronics, ahol a OnePlus márkának nagyobb ereje van, mint a Realme névnek.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés