Lollipopos phabletek érkezhetnek a Lenovótól

A Motorola felvásárlásával a Lenovo lépett elő a világ harmadik legnagyobb mobilgyártójává az eladott okostelefonok száma és a piaci részesedés alapján, és nincs megállás a kínai gyártónál, máris érkezhet két új phabletjük. Bár hivatalos bejelentésre még nem került sor, a K50 és az A7600 mindenesetre felbukkant a TENAA, azaz a Kínai Népköztársaság hírközlési felügyeletének oldalán, és a kiadáshoz szükséges minősítésekért általában kiadásra szánt készülékeket nyújtanak be a gyártók.

Full HD-s megjelenítővel érkezhet a Lenovo K52

A Lenovo K50 5,5 hüvelykes Full HD megjelenítőt kaphat, amely 152,6 x 76, 7,99 milliméteres és 150 grammos házban foglalhat helyet. Az SoC-ről csak annyi derült ki, hogy egy nyolcmagos, 1,7 gigahertzre skálázott chipsetről van szó 2 gigabájt RAM-mal és LTE modemmel. A belső tároló 8 gigabájtos lehet, a hátlapra 13 megapixeles kamera kerülhet. A készülék a Xiaomi Mi Note és a Meizu M1 Note fő ellenfele lehet.

Ilyen lehet a 720p-s Lenovo A7600

Az A7600 alacsonyabban árazott eszköznek ígérkezik 720p-s, 5,5 hüvelykes képátlóval, 152,4 x 76 x 8,39 milliméteres házzal, négymagos, 1,5 gigahertzes SoC-vel, 2 gigabájt RAM-mal és 4G LTE támogatással. A hátlapi kamera maradhat 13 megapixeles, a belső tároló viszont 8 gigabájtosra zsugorodhat. A TENAA adatlapjain a rendszerverzió rublikában Android 5.0 szerepel, ami alapján ezek a készülékek lehetnek az első Lollipoppal bemutatkozó mobilok a Lenovótól. Amíg azonban a hivatalos bejelentésre sor nem kerül, mindenről csak feltételes módban beszélhetünk.

Előzmények

  • Lenovo Vibe X2 - négysávos országút

    A hathüvelykes Vibe Z2 Pro után egy kompakt méretű Lenovo csúcskészülék járt nálunk, amely rétegelt formatervével és remek rendszersebességével hívja fel magára a figyelmet.

  • Lenovo Vibe Z2 Pro - csillagromboló

    Eljött hazánkba a Lenovo alumíniumba burkolt óriása dual SIM foglalattal, optikai képstabilizátorral, gigászi akkumulátorral és két szoftveres felülettel, ráadásul a kijelző is brilliáns.

  • Lenovo S850 - fényezi magát

    A két SIM-es S850 a Lenovo egyik középkategóriába szánt darabja, amely üveg hátlappal és HD felbontású kijelzővel hívhatja fel magára a figyelmet.

Hirdetés